hdmi Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 05:29 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 05:29 μμ γεια σας ηθελα να ρωτησω καποιο μελος σας με ειδηκοτιτα μηχανικου , διοτι εδω και μερικους μηνες οπου αγωρασα καινουργιο διαμερησμα και προσεξα το εξης , ο γειτονας οπου συνορευει το μπαλκονι με το δικο μου και ακουμπα στο τοιχο του σαλονιου μου εχτισε ενα φουρνο κανονικο με διαστασεις 1,60χ 1,50 περιπου εντος του μπαλκονιου του εγω δεν το σπουδεολογησα γεια το λογο στο να διατηρησω την δηθεν καλη γειτονια με αποτελεσμα οτι να μην μπορω να καθησω στο μπαλκονι μου να με πνιγει η καπνα του . Μετα απο μερικες ημερες μου ειπε και το αλλο οτι το ολο θεμα δεν του φτανει και θα κλεισει το μπαλκονι τελειος το ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ειναι νομιμα ολα αυτα ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ευχαρηστω γεια ολες τοις ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ και παρακαλω ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΟΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΕΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
saltapidas Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 05:38 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 05:38 μμ Ρε φιλε, τι να αγνοησουμε;;; Οτι πληρωνουμε ανορθογραφους να ειναι υπαλληλοι του κρατους οι οποιοι ομως ξερουν πως γραφεται το HDMI;; Στους καιρους μας, ας προσεχουμε να μην προκαλουμε... Anyway, sorry για το "καλωσόρισμα" αλλα... Στο θεμα σου: α) πήγαινε στην πολεοδομια της περιοχης σου και ρωτα β) πηγαινε σε μηχανικο και ρωτα. Τα πραγματα ειναι με το "μερος" σου.
kosmas85 Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 06:05 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 06:05 μμ Η αλήθεια είναι οτι εκτέλεσες την ελληνική γλώσσα και το "Δημόσιος Υπάλληλος" είναι στις μέρες μας κόκκινο πανί. saltapidas έχεις κάνει και εσύ ενα λαθάκι.
saltapidas Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 06:07 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 06:07 μμ Φιλε μου, δεν ειπα οτι ειμαι Μπαμπινιωτης... Αλλα τουλαχιστο δεν κανω χοντρα λαθη. Κατι θα σου ξεφυγει - εννοειται... Κι αν καποιοι ειναι δυσλεκτικοι, πρεπει να το λενε εξ αρχης για πολλους λογους.
kosmas85 Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 06:08 μμ Δημοσιεύτηκε May 30, 2011 at 06:08 μμ Αστειευομαι saltapidas
Highlander Δημοσιεύτηκε May 31, 2011 at 08:29 πμ Δημοσιεύτηκε May 31, 2011 at 08:29 πμ Ναι συμφωνώ αν και βρίσκω ένα δικαιολογητικό, μπορεί να είναι οδηγός ή αποθηκάριος. Οκ. Φίλε, για ότι δεν δείχνει η Ο.Α. και παράνομο είναι και νομθεσία που διέπει την κάπνα υπάρχει και Ναι το μπαλκόνι μπορεί να μην αντέχει καλύτερα να το δει μηχανικός!
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε June 3, 2011 at 12:06 μμ Δημοσιεύτηκε June 3, 2011 at 12:06 μμ Η καλή γειτονία νοείται μόνο αν σου ψήνει τσάμπα τα γεμιστά τώρα το καλοκαίρι και κάθε πρωί σου δίνει και μια τυρόπιτα. Μην υποχωρείς.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα