haris_21 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 εχω ρίξει τις ρύσεις μου με perlobeton s με σκοπό να κάνω υγρομόνωση απο πάνω με μονωτικό πολυουρεθανικής βάσης. το αποτ'ελεσμα είναι να μην πιάνει το μονωτικό πάνω στο perlobeton s διότι το perlobeton s μαδάει, γίνεται σαν σκόνη και κολλάει πάνω στο μονωτικό. πως μπορώ τώρα να σταθεροποιήσω το υπόστρωμα του perlobeton s γι εφαρμογή του μονωτικού;τσιμεντοειδές 2 συστατικών; παρακαλώ για την βοήθεια σας thanks
kostassid Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 πως μπορώ τώρα να σταθεροποιήσω το υπόστρωμα του perlobeton s ο μηχανικός σας τι άποψη έχει;
haris_21 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 η αδεια ήταν απο 1998 και να πω την αλήθεια δεν εψαξα την γνωμη του μηχανικού αλλα δυστυχώς βασίστηκα σ'αυτήν του πλακατζή μου...
JTB Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Η άδεια του 1998... το περλομπετό του πότε είναι;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δες αυτό:[ATTACH]4356[/ATTACH] θα μπορούσε να είναι λύση εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή αποσάθρωση.
haris_21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Η άδεια του 1998... το περλομπετό του πότε είναι; το περλομπετο εγινε το μαρτιο του 2011
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα