kostaG Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει στατικό πρόβλημα από το γκρέμισμα του διαχωριστικού τοίχου ( μονότουβλο χωρις κολώνες ρευματα κ.λ.π.) της σκάλας του υπογείου στην μονοκατοικία μου. Ο τοίχος ξεκινάει από την πλάκα του ισογείου καταλήγει στο πάτωμα του υπογείου. Ουσιαστικά δημιουργεί το κλείσιμο της σκάλας που κατεβαίνει στο υπόγειο ( 60 τ.μ.). Επισυνάπτω 2 photos για το κομμάτι που θέλω να αφαιρέσω. Ευχαριστώ. Uploaded with ImageShack.us
George-S2K Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 γιατι θες να το γκρεμισεις? θεμα δεν θα εχεις, εφοσον δεν ειναι φερων οργανισμος τα τουβλα
jkar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δεν μοιάζει να έχεις στατικό πρόβλημα, αλλά η σκάλα σου μετά θα είναι επικίνδυνη και θα θέλει κουπαστή. που θα κοστίσει.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Κοψε τον τοιχο μεχρι υψους 90 εκ απο τα σκαλια, να εχεις και την κουπαστη τζαμπα.
kostaG Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο ερώτημα. Θα κοψω το κομματι αυτό γιατι φτιαχνω ένα Special room κάτω και δεν θελω να εχω την αίσθηση του " εγκλωβισμού " κατεβαίνοντας την σκάλα. Κουπαστή ναι θα τοποθετήσω Inox . Αύριο θα ανεβάσω 2 pics για το "πριν" και "μετά" (παρέμβαση 3DMAX project). Καλό βράδυ.
kostaG Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Ωραιοι πινακες!! χαχα ευχαριστώ... xD
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Πάντως για τραπεζικός μια χαρά τα καταφέρνεις με τα προγράμματα βλέπω! Αν είναι τούβλα δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα να το γκρεμίσεις. Εκτός αν είναι τοιχίο κλιμακοστασίου...............τότε πολύ απλά δεν το αγγίζεις!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα