terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Σε τοιχωματα υπογειου τι παχη χρησιμοποιείτε?? (μικρη διασταση υποστυλωματων 30εκ)
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Πάνω από 25cm δεν έχω πάει ποτέ.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Και γω.. Απλα μου ετυχε ενα αρχιτεκτονικο για να κανω τη στατικη μελετη που εχει παχος 30εκ... Να ρωτησω και το αλλο..Μαλλον εχεις ξαναειπωθει.. Στη στεψη του τοιχωματος του υπογειου κανεις "κρυφοδοκάρι"???
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2011 Αν δεν θέλει "δοντάκια" στο υπόγειο ο αρχιτέκτων... Αλλά εγώ θα το λυπόμουν, όχι ότι είναι πολλά τα λεφτά, αλλά δεν μου αρέσει να "χαραμίζω" το υλικό...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Σε τοιχωματα υπογειου τι παχη χρησιμοποιείτε?? Σχεδόν πάντα 25 cm. Στη στεψη του τοιχωματος του υπογειου κανεις "κρυφοδοκάρι"??? Αν το υπόγειο έχει ανοίγματα ναι, αλλιώς εξετάζεται κατά περίπτωση.
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 ειναι λογικο σε εναν κομβο να εχω acd=4,3? δεν ειναι πολυ μεγαλο? δεν ειναι δοκος μεγαλου μηκους.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Άσχετα με το αν είναι μεγάλο (που είναι), ΕΑΚ§4.1.4.2α[4]: acd<q... Αλλά γιατί βγαίνει τόσο μεγάλο; μήπως έχεις περίσσια σίδερα στο δοκάρι;
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Δυστυχως αλεξη δεν μπορω να το περιορισω γιατι δεν ειναι ενδιαμεσο υποστυλωμα....(κατα τη μια διευθυνση)
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 ...γιατι δεν ειναι ενδιαμεσο υποστυλωμα... Αυτό δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει... Για ενδιάμεσο υποστύλωμα πάντως μια λογική τιμή είναι acd=2,1...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα