terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Γιατι το κτηριο σου ειναι με ΧΑΑΠ? ΥΓ. Εγω εχω να πω μονο οτι ο ξυλοτυπος πρεπει να εχει """ομοιμορφια"""" στα στοιχεια. Πολλες διαφορετικες διατομες, διαφορετικες διαταξεις οπλισμου, διαφορετικα παχη πλακων, μπλεκουν το πραγμα χωρις λογο. 2
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 (edited) την οπλιση terry αστην προς το παρον, θα την ομοιομορφισω στο τελος ει δυνατον. η μορφολογια των υποστυλωματων, εχει λογο υπαρξης...βλεπε αρχιτεκτονικα. (το εχω σκισει στις εναλλακτικες επιλυσεις) λυνω με q=1,5, οποτε εχω ΧΑΑΠ. κι εγω αυτης της φιλοσοφιας ειμαι, αλλα... Edited Σεπτέμβριος 9 , 2014 by sundance
Brasco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 η μορφολογια των υποστυλωματων, εχει λογο υπαρξης...βλεπε αρχιτεκτονικα Τότε τροποποίησε τα αρχιτεκτονικά 1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Ο αρχιτέκτονας θα συμφωνήσει;
Brasco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 (edited) Τι να σου πω...Πάντοτε στατικά και αρχιτεκτονικά τα δουλεύω ταυτόχρονα.Α, και ποτέ δεν έχω κάνει στατικά για αρχιτέκτονα! Αποφεύγω τέτοιες κακοτοπιές... Edited Σεπτέμβριος 10 , 2014 by Brasco 2
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 τελικα θα την αφαιρεσω και θα δημιουργησω μεταξυ κ10 και κ9 ή ανεστραμμενο δοκαρι ή ενισχυμενη ζωνη Sundance είναι δύο διαφοερετικές λύσεις καθώς η ΕΖ δεν θεωρείται στήριξη όπως αυτή του δοκαριού. Δεν είναι το θέμα σου όμως αυτή η δοκός αλλά η ακριβώς από κάτω-αριστερά του στύλου Κ1. Η λύση των 45/45 αντί για τις μορφής "Γ" σίγουρα είναι πιο "καθαρή" και πιο εύκολη κατασκευαστικά.
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Διερεύνησε τον ρόλο της Δ9.2. μπορεις να μου δωσεις μερικες κατευθυνσεις σε αυτο? η δοκοσειρα 3 και η δοκος 9.2 ειναι διαταξη εσχαρας και ετσι λογιζεται/αναλυεται και απο το προγραμμα.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2014 Ποια είναι στηρίζουσα και ποια στηριζομένη; Ο μικρός οπλισμός ανοίγματος ενδεχομένως να δείχνει ότι η ανάλυση βγάζει την 9.2 στηρίζουσα.
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 σωστη η παρατηρηση! πως θα ελεγξω μεσω του προγραμματος ποια θεωρει στηριζουσα? ξαναλεω οτι η επιλυση γινεται ως εσχάρα γραμμικών στοιχείων, που ειναι και το σωστο, οποτε η αναλυση υποδεικνυει και τον οπλισμο. εχει νοημα και μπορω να επεμβω ωστε να τροποποιησω την προσομοιωση της εσχαρας?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα