ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 με τρία, αλλα θα ένωνα την ορθογωνική με το τοιχίο στην διεύθυνσή του οποίου θα είχα την μέγιστη ένταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Ναι acnt, για πιο λόγο να το σπάσεις σε τέσσερα κομμάτια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Mε τρία. Αλήθεια , αν θελήσεις να το κάνεις με 4 πως θα βάλεις την κολώνα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Και εγώ με 3 θα το έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Και εγώ με τρία σκέλη το ετοίμασα αλλά λέω μήπως μου διαφεύγει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Με τρία και την κολόνα να συμμετάσχει και στα δύο τοιχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Τί εννοείς Χάρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 αν καταλαβαινω αυτο που λεει ο χαρης ειναι οτι το ενα τοιχιο θα ειναι μεσα στο αλλο στη γωνια πανω αριστερα, και η κολωνα θα "επικαλυπτει" και τα δυο τοιχεια στο σημειο εκεινο.. Ισως βεβαια με αυτον τον τροπο υπαρξει θεμα με την πυκνοτητα του οπλισμου σε εκεινο το σημειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Τον οπλισμό που προκύπτει στη γωνία δεν τον προσθέτεις. 1 ορθογωνικό (δεξιά) και δύο Γ, ένα άνω όπως στη μεσαία φωτό και ένα αριστερά. Θα υπάρξει μια μικρή διαφορά στα εντατικά μεγέθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 ...ώστε να οπλιστεί η εκεί κολώνα μία φορά... Σωστός! Θα κοιτάξω να δω αν το "αντιλαμβάνεται" το φέσπα. Απο εκεί όμως ξεκίνησε η απορία μου, καθότι τα 3 σκέλη δεν εφάπτονταν ακριβώς στις γωνίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα