rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 το σπάσιμο σου θα γίνει μέσα στην περιοχή του κόμβου και ειναι πολύ μεγαλύτερο το d (του χεριού του σιδερά χεχεχε), οπότε δεν έχεις πρόβλημα. άλλωστε τα 5εκ ειναι το συνηθες και λογικο βημα μείωσης edit: και μια και μιλάμε για μπουκάλες και σπασίματα και αλλαγές καθ'ύψος κλπ προσοχη στα κυκλικά υποστυλώματα που γινονται στη συνέχεια τετράγωνα μη λείπουν σίδερα
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1V6I2i Δειτε και αυτό ίσως σε μερικούς φανεί χρήσιμο... Τα λέμε πάω για μπυρόνια !!!
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 χαχαχα Αυτο ακριβώς θα εστελνα αύριο στον mkalliou από το γραφείο.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Παιδιά από πρότυπες μελέτες είναι αυτό?
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δε ξέρω που το βρήκε ο Pappos. Εγώ το έχω δει ως πρότυπη οδηγία, σε φύλλο Α4 μαζί με μήκη αγκύρωσης-παράθεσης, και στις 2 εταιρίες μελετών που έχω συνεργαστεί
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Μην είναι από το Next; Ψηλέ υπάρχει αυτό το Α4; Που κυκλοφορεί;
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 'Οχι δεν είναι από κάποιο πρόγραμμα.ΑΠλά κάποιος συνάδελφος τα μάζεψε όλα για να υπάρχουν συγκεντρωμένα
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 τα'χει και ο Γκρος (σαν σχήμα)
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Θα ήθελα να τη γνώμη σας για το παρακάτω θέμα.Στην τελευταία στάθμη κτιρίου, πρέπει να δημιουργηθεί μια υποχώρηση της τάξης των 5cm,........ εκτεταμμένες λεπτομέρειες 194σελ / τόμος 3/ Leonhardt (κλασσικά)
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 εκτεταμμένες λεπτομέρειες 194σελ / τόμος 3/ leonhardt (κλασσικά) έτσι έτσι...να τα βλέπω να χαίρομαι...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα