Pappos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Θα σου απαντήσουν σε λίγο οι ειδικοί επί του θέματος, αν θέλουν βέβαια και όποτε είναι διαθέσιμοι.
saltapidas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 συναδελφοι καλημερα, μπορω να ρωτησω κατι σχετικα με τα διασταυρουμενα τοιχωματα Aνεβασε screenshot με το τι θα κανεις.
andrkonst Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 αυτα εινα τα τοιχεία οπου το ένα υπερκαλύπτει το άλλο και η ερωτηση μου ειναι η εξης: τα υποστυλώματα του καθε τοιχειου απαιτούν τον οπλισμό που αναγράφεται επάνω 4Φ20 και 5Φ14 οταν αυτα λειτουργούν ως σύνολο πρεπει να προστεθουν οι οπλισμοί τους ή να αφηθούν ως έχει? δηλαδη στο τελικό κοινό υποστύλωμα των τοιχείων θα βάλω 8 Φ20 και 10 Φ14? μου φαινεται παράλογο για ενα κτίριο 76 τ.μ. με υπόγειο- ισόγειο (ύψους 4μ) και ά όροφο (ύψους 2,70μ) και στέγη (1,00μ) Uploaded with ImageShack.us
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Συναδελφε αναβασε ενα σκαριφημα να καταλαβουμε τι ρωτας...
andrkonst Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 ρε παιδες γιατί δεν βλεπω την εικόνα? στην επισύναψη δεν πάω?
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Ανέβασέ την μέσω ImageShack και αντέγραψε στο μήνυμά σου το link που φαίνεται στο πεδίο Forum Code της εν λόγω σελίδας. Απευθείας μέσω Φόρουμ μπορείς να ανεβάσεις μόνο μικρά αρχεία και προφανώς το δικό σου ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο μεγέθους.
andrkonst Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Σε ευχαριστώ πολύ συνάδελφε δεν το ήξερα είμαι νέος στο σάιτ
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Στην εικόνα λοιπόν που ανέβασες, εγώ βλέπω ότι συνολικά έχεις 4Φ20 και 7Φ14 (και όχι 5Φ14). Η διατομή αυτή έτσι όπως έχει προσομοιωθεί προφανώς αποτελεί ενιαία διατομή και εσύ οφείλεις να χρησιμοποιήσεις ακριβώς αυτό τον οπλισμό, δηλαδή 4Φ20 και 7Φ14 με τα προβλεπόμενα τσέρκια προφανώς. Δεν πρέπει δηλαδή να διπλασιάσεις τον οπλισμό. Υ.Γ. Ποιο είναι το πρόγραμμα? Δοκιμαστική έκδοση χρησιμοποιείς? 1
noutsaki Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2011 νομίζω πως δεν είναι άνευ σημασίας το πώς έγινε η προσομοίωση και η συρραφή των τοιχίων και ίσως ακόμη-ακόμη και με ποιο πρόγραμμα γίναν αυτά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα