a025085 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Αγαπητοί, Για εγκατάσταση 4kW που είχα κατασκευάσει έχω τώρα το αίτημα του ιδιοκτήτη να το επεκτείνω σε 10kW. Γνωρίζετε αν είναι εφικτό και πώς;
gourgi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 ένα τηλέφωνο στην τοπική ΔΕΗ θα σου δώσει σαφή απάντηση νομίζω. Αγαπητοί, Για εγκατάσταση 4kW που είχα κατασκευάσει έχω τώρα το αίτημα του ιδιοκτήτη να το επεκτείνω σε 10kW. Γνωρίζετε αν είναι εφικτό και πώς;
jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Θα δώσει σαφή απάντηση όντως, δες 2 ποστ παραπάνω να μην πληρώνεις και τσάμπα μονάδες στην DT 1
pv-t solar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 @jsk είσαι πολύ μπροστά (DT) 1
gts007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Αγαπητοί, Για εγκατάσταση 4kW που είχα κατασκευάσει έχω τώρα το αίτημα του ιδιοκτήτη να το επεκτείνω σε 10kW. Γνωρίζετε αν είναι εφικτό και πώς; Γίνεται, με νέα αίτηση στη τοπική ΔΕΗ.
jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Με τις συμβάσεις τι γίνεται? είσαι σίγουρος γι αυτό που λές δεν προβλέπεται απο την σύμβαση σύνδεση ούτε της συμψηφισμού.
gts007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Με τις συμβάσεις τι γίνεται?είσαι σίγουρος γι αυτό που λές δεν προβλέπεται απο την σύμβαση σύνδεση ούτε της συμψηφισμού. Αντιμετωπίζεται σαν νέα αίτηση-σύνδεση.
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μόλις τώρα επικοινώνησα με τη ΔΔ και μου είπαν κατηγορηματικά πως δεν γίνεται.
gts007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μόλις τώρα επικοινώνησα με τη ΔΔ και μου είπαν κατηγορηματικά πως δεν γίνεται. Δε πήρες σωστά τηλέφωνο, βάλε ακόμα ένα Δ στα 2.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα