nikos_georg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Καλησπέρα. Έχω μία περίπτωση προσθήκης κατ' επέκτασης ισόγειας αποθήκης σε υφιστάμενο ισόγειο κατάστημα. Η αποθήκη θα είναι σε επαφή με το κατάστημα και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες του καταστήματος αλλά θα έχει ξεχωριστή είσοδο. Οι χρήσεις γης της περιοχής είναι Αμιγής Κατοικία. Από την Πολεοδομία μου είπαν ότι στην Αμιγή δεν επιτρέπεται αποθήκη και πρέπει να κάνω προσθήκη καταστήματος. Εμένα όμως μου φαίνεται περίεργο να μην μπορεί να γίνει αποθήκη αφού θα εξυπηρετεί το κατάστημα. Μπορεί κανένας να με διαφωτίσει πού να στηριχτώ για να το υποστηρίξω αυτό? Ευχαριστώ.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Το κατάστημα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής είναι δηλ. παντοπωλείο, φαρμακείο, βιβλιο-χαρτοπωλείο, κρεοπωλείο, κατάστημα ψιλικών, πρατήριο γάλακτος, πρατήριο άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής (χωρίς παρασκευαστήριο και χωρίς χρήση τραπεζοκαθισμάτων) ;
nikos_georg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Το κατάστημα είναι κτηνιατρείο. Είναι λίγο υποκειμενικό το αν εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής...
nikos_georg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Την άδεια την πήρε πριν από την ισχύ των χρήσεων γης. (Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα