sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Πήγα σήμερα για την επιστροφή φόρου στην εφορία και μου είπαν ότι για να πάρω τα χρήματά μου πρέπει να συμψηφίσουν την επιστροφή με τον προκαταβλητέο φόρο από μια εταιρεία στην οποία είμαι μέλος. Είναι δυνατόν αυτό; Είμαι μέλος σε μια εταιρεία με 5% και θέλουν να πληρώσω τον φόρο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με χρήματα από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου επιστροφή; Ο προκαταβλητέος φόρος της εταιρείας δεν είναι ληξιπρόθεσμος, δηλαδή μπορεί να πληρωθεί έως το τέλος του έτους. Θα πρέπει να περιμένω μέχρι τότε για να πάρω τα χρήματα; Γνωρίζει κανείς αν επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Παράξενο... Διότι, η επιστροφή λογικά είναι για το παρελθόν έτος, στο οποίο λογικά οι πληρωμές έχουν γίνει (αν θυμάμαι καλά, οι συγκεντρωτικές καταστάσεις είναι ανά τρίμηνο)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο μόνος που του συμβαίνει. Προφανώς είναι παράλογο αλλά πως θα δικαιωθείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Τελικά κανόνισα με τον συνεταίρο να πάρω την επιστροφή μείον το ποσό που χρώσταγε η εταιρεία και θα μου τα δώσει αυτός μετά. Είχε κάνει διακανονισμό για να πληρώσει τον φόρο εισοδήματος σε δόσεις και είχαν μείνει ακόμα 2 δόσεις. Έχει έρθει στην εφορία διαταγή πριν 6 μήνες να γίνεται συμψηφισμός με οποιαδήποτε χρέη, ακόμα και μη ληξιπρόθεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 Αυτες οι εισφορές, που ειναι μεγαλα ποσά. δεν πρέπει να μπουν στη δήλωση με κάποιο τροπο ώστε να αποφορολογηθουν ως προς το ποσό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει Ελλάδα μέχρι τότε βασικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Υπολογισμός τεκμηρίων δαπανών διαβίωσης http://www.forin.gr/tools/tekmhria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Είναι σίγουρο πως θα ισχύσουν έτσι και φέτος, δηλαδή για τα εισοδήματα του 2011; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα