screptos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Καλημέρα σας και από εμένα Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα, Δεν μπορώ να εκτυπώσω σε Laserjet Α4 απο το autocad. Τα win είναι 7 home prem 64bit το autocad 2009 64bit και ο εκτυπωτής είναι ένας HP laserjet 1536dnf, έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Έχετε καμιά ιδέα ??? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skafos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Δοκίμασε να εκτυπώσεις σε PDF και μετά τύπωσε το αρχείο PDF που δημιουργήθηκε μέσω απλής διαδικασίας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Πήγαινε σε φωτοτυπάδικο Από το WORD εκτυπώνεις; Autocad ΟPTIONS - PLOTTING - ADD CONFIGURE PLOTTERS Aλλά πιθανόν το πρόβλημα να είναι στους drivers τoυ εκτυπωτή. Εδώ είναι οι drivers του hp1536 για windows7. http://www.downloadatoz.com/driver/articles/hp-laserjet-pro-m1536dnf-printer-drivers-download-for-win-7-vista-xp.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
screptos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 από όλα τα προγράμματα εκτυπώνω μόνο με το cad έχω πρόβλημα. οκ θα δοκιμάσω αυτό με το pdf. ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα