ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 για την χορήγηση απόφασης έγκρισης τύπου ΜΕ (Μηχανήματα Έργου) μου ζητήσανε μία τεχνικη έκθεση απο Μηχανολόγο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την καταλληλότητα του ΜΕ , σχετικά με τον ΚΟΚ(ασφάλεια, αναγκαίος εξοπλισμός)...για τεχνικα χαρακτηριστικα θεωρώ τι εννοεί το εργοστάσιο κατασκευής, αρ. πλαισίου, τύπος κινητήρα, ισχύς κινητήρα, ύψος κλλαρκ, ύψος ανύψωσης, πιρούνια , λάστιχα... έχει κανένας συνάδελφος καμιά ιδέα ή του έχει τύχει κάτι αντίστοιχο???υπάρχει περίπτωση να είναι τυποποιημένο το έντυπο που συμπληρώνει ο μηχανολόγος??ευχαριστω εκ των προτέρων
Μαρκετάκης Ιωάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Καλό είναι να ξεκινήσεις από το τι ζητα η νομοθεσία. Μπες στο ΕΛΙΝΥΑΕ (http://www.elinyae.gr), στο πεδίο της νομοθεσίας, και κατέβασε την νομοθεσία που διέπει τα μηχανήματα εργου και την απόδοση έγκρισης τύπου. Σίγουρα θα έχεις έναν καλό μπούσουλα για να συνεχίσεις. Επίσης θα μπορούσες να αποτανθείς και σε κάποιο φορέα πιστοποίησης και να ρωτήσεις τι πρέπει να περιλαμβάνει η τεχνική έκθεση για να αποδωθεί η έγκριση τύπου για το συγκεκριμένο ΜΕ.
spiliosa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Συνάδερφε Ηλίας η τεχνική εκθεση που ζητάς όπως και τα υπόλοιπα είναι τυποποιημένα. κάνε μια επίσκεψη στην Τεχνική Υπηρεσία της περιαφέρειά σου και πιστεύω πως θα σε κατατοπίσει. Έχω ασχοληθεί με το θέμα και για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλε μου μνμ [email protected] 1
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 σου απάντησα στο email σου . όποτε μπορείς δες το...σε ευχαριστώ πολύ
dimitris1885 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Συνάδελφοι καλησπέρα μήπως τελικά βρήκατε κάποια τυποποιημένη φόρμα για την τεχνική έκθεση ΜΕ. Εάν την έχετε μπορείτε να μου την δώσετε Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Tants Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (edited) Συνάδελφε στείλε μου ........................ να σου τη στείλω Παρακαλώ μη κάνετε ανάρτηση προσωπικών e-mails. Mπορείτε να συνεννοηθείτε μέσω pm. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Απρίλιος 3 , 2014 by hkamp
doulgerakish Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Θα ήθελα και εγώ παιδιά ένα υπόδειγμα αν γίνεται! Δεν βρήκα κάτι στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας εδώ..
Sdi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Καλημέρα, Θα μπορούσα να εχω και εγώ το υπόδειγμα; Κάτι αλλο, προϋπηρεσία σαν βοηθός οδηγού κλαρκ (για να εξεταστεις για του οδηγού κλαρκ) μπορείς να "αποδείξεις" σε μηχάνημα που δεν εχει έγκριση τύπου; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 έχει προκύψει καμία αλλαγή στην όλη διαδικασία?
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2018 καλησπέρα, σε εργοστάσιο έγινε αλλαγή ιδιοκτησίας..μου ζητήσαν να γίνει μεταβίβαση των κλαρκ απο την προηγούμενη εταιρεία στους νέους ιδιοκτήτες..τι διαδικασία ακολουθούμε και τι δικαιολογητικά χρειάζονται?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα