lazaros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς σε ποιον νόμο αναφέρεται ότι η ηλεκτροβάνα αυτονομίας της θέρμανσης πρέπει να βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο και όχι μέσα στα διαμερίσματα?
aithilenio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Λάζαρε δεν ξέρω αν το λέει κανένας νόμος αλλά η κοινή λογική το λέει.....
lazaros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Φίλε aithilenio εμείς το ξέρουμε, όμως σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης πως θα το υποστηρίξουμε?
lazaros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δεν το γνωρίζει κανείς?
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 νόμο ούτε εγώ ξέρω αλλά πως θα το υποστηρίζεις;;; η ηλεκτροβάνα ανήκει στο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ δίκτυο (από το συλλέκτη και μετά είναι του διαμερίσματος) και πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους για αποφυγή δολιοφθοράς και άμεσο έλεγχο της. Ποιο δικαστήριο θα πει νομίζω πως δεν είναι έτσι;
miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δε νομίζω να υπάρχει υποχρέωση για τοποθέτηση των Η/Β σε κοινόχρηστο χώρο, παρόλο που είναι "κανόνας". Αλλά ποιο είναι το πρόβλημά σου? Μήπως υπάρχει άλλη λύση?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα