Sparrow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλω να χρησιμοποιήσω εμφανή λαμαρίνα σε όψη. Δηλαδή πάνελ απο ατσάλι, αλλα με ενδιαφέρει η υφή της ανεπεξέργαστης- μαύρης λαμαρίνας. Έχω ψάξει πολύ για να δώ πως θα το πετύχω χωρίς απλώς να το βάψω μάυρο: με τεχνητή οξείδωση, με βερνίκια? αλλα έχω μπερδευτεί. Επίσης επειδή πρόκειται για κτήριο δημόσιας χρήσης δεν θέλω να καταστραφεί σε 5 χρόνια αν αφεθεί χωρίς συντήρηση. Έχει κανείς συνάδελφος εμπειρία απο κάτι παρόμοιο? ευχαριστώ
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Έχεις μιλήσει με εταιρίες που έχουν το αλουκομπόμ ή παρόμοια? Διότι πέρα από θέματα επιφανειακής διάβρωσης και αισθητικής υπάρχουν και σοβαρά θέματα στήριξης στον χρόνο.
Sparrow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 ευχαριστώ. ναι τα εχω υπόψη μου, αλλα αυτά έχουν ενα βιομηχανικό τελείωμα-ομοιογενή υφή, εγώ μάλλον χρειάζομαι κάτι σε custom-made, αρα θέλει κάποια πατέντα
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 αν πληρώσεις σου φιάχνουν ότι customιά θέλεις.... Έχουν την τεχνογνωσία και την υποδομή για ένα βιομηχανοποιημένο και πιστοποιημένο προϊόν. Αν πας σε «πατέντα» αλουμηνά ή σιδερά κινδυνεύεις να πρέπει να ανακαλύψει στην πλάτη σου το ΑΒ Οπότε αν μετά από 20 χρόνια ένα από αυτά που θα έχεις τοποθετήσει, με δική σου μελέτη εφαρμογής (custom-made) και δική σου επίβλεψη, απογειωθεί και πέσει σε κεφάλι περαστικού, θα έχεις πέρα από την ηθική ευθύνη και την αστική. Άποψη μου φυσικά, δικό σου το έργο....
Sparrow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δεν αντιλέγω... Αυτές τις ευθύνες (ηθικες και αστικές) ειναι που φοβάμαι και γω!
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Ολα γίνονται... Πέρασε το μια απλή αντισκωριακή βαφή κι ασε το να παλιώσει με το χρόνο...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Υπάρχουν εταιρείες που ειδικεύονται σε εφαρμογές χαλκού και zinc (τινανιούχος ψευδάργυρος) και υποθέτω ότι θα το κάνουν και για λαμαρίνα. Με κάποια από αυτές είχα ασχοληθεί για κάποιο κτίριο επενδεδυμένο με χαλκό, ο οποίος θα αφεθεί να πάρει το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα με το πέρας του χρόνου. Υπάρχουν και επεξεργασμένα υλικά με ό,τι χρώμα θέλεις ακριβώς. Οι εν λόγω εταιρείες απαντούν στα ερωτήματα της στήριξης που σε απασχολούν με αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις. Η δουλειά που κάνουν είναι κυρίως handmade. Δημόσια δεν θα αναφέρω εταιρεία για ευνόητους λόγους, μπορώ όμως να σε βοηθήσω μέσω π.μ.
aeragogos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Αν ψάξεις αρκετά υπάρχουν αχρωμα βερνίκια ικανα να θωρακίσουν απο τις διαβρώσεις το μέταλλο και να διατηρήσουν την αρχική του εμφάνιση. ειχα χρησιμοποιήσει κατι αντίστοιχο πριν καποια χρόνια αλλα ειχε γινει απευθείας προμήθεια από τον εργοδότη οποτε δυστυχώς δεν εχω περισσοτερες πληροφορίες για αυτο.
Sparrow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια aeragogos: πώς συμπεριφέρθηκε με το βερνικι στον χρόνο? χρειάζεται τακτική συντήρηση?
George-S2K Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 http://www.christoforidis.gr/gr/diakosmitikes.php αν θεωρηθει διαφημιση ας σβηστει. δεν εχω καμμια σχεση με το καταστημα, απλα το βρηκα κ το ανεβασα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα