giorgio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Η γνώμη σας για ηλιακό fyrogenis..........
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δεν είχα ποτέ και δεν έχω άποψη πιθανόν πολύ καλός ας το πούνε αυτοί που έχουνε. ΜALTEZO όμως έχω εδώ και 12 ή 13 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Μόνο υγρό βάζω ανά δύο καλοκαίρια.
gteng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Η γνώμη σας για ηλιακό fyrogenis.......... Πλάκα μας κάνεις? Ο φυρογένης έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Τώρα αν εννοείς κάποιον καινούριο που ξανά έβγαλε την φίρμα Φυρογένης στην αγορά δεν γνωρίζω την ποιότητα του.
giorgio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 τι προτείνεις καλό και συμβατό οικονομικά.Είδα μια προσφορά για αυτό.Αν έχεις εμπειρία θα ήθελα τη βοήθεια σου
corsakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Μπορει να ειναι στοκ "ο φυρογενης"
giorgio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Μπορει να ειναι στοκ "ο φυρογενης" όποιος γνωρίζει απο ηλιακό να προτείνει.........
aiche Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Τα Stiebel Eltron είναι πολύ καλά. Αντέχουν για πολλά χρόνια χωρίς να παρουσιάζουν βλάβες.
mechatr0n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Στείλε μου pm να σου πω αν θέλεις, για να μην κάνω διαφήμιση/δυσφήμιση.
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Φυρογένης δεν υπάρχει!ούτε στοκ ουτε τίποτε!και ΑΑΑΑΝ κάποιος έβγαλε τέτοιο ηλιακό με την ονομασία ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ σίγουρα και θα έχει πρόβλημα γιατί είναι παραπλάνηση! Ηλικά υπάρχουν πολλά στην αγορά όμως ξεχωρίζω τα Ηλιοακμή-megasun και Μαλτέζος.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα