sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να συνδέσω το solarlog στον danfoss? δυστυχώς το φυλλάδιο οδηγιών είναι ελιπέστατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristop Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 το cable set για Unilynx το έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 danfoss 10kw tlx εχω inverter, οχι δεν το έχω το cable set. τι πρέπει να κάνω, να το αγοράσω? αν ναι από που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση θα σου στείλω με pm τα στοιχεία της εταιρίας που εμπορεύεται τους DANFOSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 δυστυχως δεν μπορεσα να βρω ακρη με την εταιρεια που μου έδωσες, υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει? υπάρχει κανείς στην Πάτρα που μπορεί να το συνδέσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας που σου έδωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 πήρα αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να το φτιάξω εγώ, δεν υπάρχει έτοιμο καλώδιο με τα βύσματα για την συνδεση του danfoss με το solarlog. αν ξέρεις μπορείς να μου το φτιάξεις και να με βοηθήσεις?? (επί πληρωμή φυσικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Σε ευχαριστώ για τη προσφορά εργασίας, αλλά στο φόρουμ είμαστε για να δίνουμε πληροφορίες και κάποιες τεχνικές συμβουλές.. Αλώστε είμαι αρκετά μακριά από την Πάτρα ζητά από την εταιρία τον εκεί συνεργάτη της για να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 δυστυχως δεν εχει καποιον συνεργατη στην αχαϊα η εταιρεια που μου έδωσες. σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Ε' τότε πατριώτη ( καταγωγή της μητέρας μου η Πάτρα) το μόνο που σου μένει είναι να πας εσύ στην εταιρία και να σου λύσουν το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα