mitsus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Μα όλη η γύρω ιδιοκτησία που περισέυει πλήν των 21 στρεμμάτων, πρέπει (βάσει διανομής) να ανήκει σε άλλον....(θα πρέπει να φύγω από το pc, δεν θα απαντήσω τώρα... sorry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Ελπίζω να κατέχεις τα νομικά περί χρησικτησίας. Εφόσον σου υπέδειξε αυτά τα όρια ... και εφόσον τα καλλιεργεί ..... θεωρητικά ασκεί πράξεις νομής και κατοχής. Ως εκ τούτου μπορεί αν ΔΕΝ έχει ενοχληθεί από κανένα άλλο .... μπορεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 Ο δασάρχης είχε δίκιο. Διάβασα το 3208 και επισυναπτω την παρ.1 του Αρθρου 17 Όμως και πάλι, το ακίνητο (το τμήμα για το οποίο υπάρχει διανομή) είναι άρτιο και οικοδομήσιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 Συγνώμη Λάθος Screenshot... (ήταν το Αρθρο 16) Αυτό είναι το σωστό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 +1 σωστός !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Συνάδελφοι, έχω κάνει ερώτημα στην πολεοδομία, αλλά θα ήθελα αν γνωρίζει κανέις να μου πεί. Τα ψάχνω πολύ καιρό, και ακούω διάφορες απόψεις, θα ήθελα την εμπειρία σας Υπάρχει κάποιος περιορισμός ή απαγόρευση οικοδομησιμότητας για ακίνητα που είναι κληροτεμάχια διανομής ? Μιλάω για αρτια ακίνητα που αν δεν ίσχυαν τυχόν περιορισμοί / απαγορεύσεις θα ήταν οικοδομήσιμα (Το ερώτημα έιναι γενικό, πέραν από τις ιδιαιτερότητες που αφορούν τη περίπτωσή που ανέλυσα στα προηγούμενα) Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Επειδή το ρώτησα στην αρμόδια υπηρεσία (Τοπογραφική), μου απάντησαν ότι δεν υφίσταται περιορισμός, εκτός κι αν υπάγεται σε άλλες απαγορεύσεις (NATURA, Αρχαιολογία κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Πλέον τα κληροτεμάχια αντιμετωπίζονται ως αγροτεμάχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Εννοείς βάσει του 3208 αρθρο 17 που έχω προαναφέρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Βάσει 4061/12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα