par1s Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Κάνω ανακαίνιση γκρεμίζοντας τοίχους (για αλλαγή διαρρύθμισης) και αλλάζοντας πατώματα. Σε αυτήν την περίπτωση η μεταφορά του μπάνιου (ντους, λεκάνη, νεροχύτης) είναι δύσκολη και πολύ ακριβή; Δηλαδή το τράβηγμα σωληνώσεων και ότι χρειάζεται.
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Όλα γίνονται, αλλά και όλα είναι σχετικά. Το αν είναι δύσκολο, εφικτό ή οικονομικό χωρίς στοιχεία δε γίνεται να απαντηθεί φίλε μου. Είναι μονοκατοικία πολυκατοικία? πόσο μακριά πάει το νέο μπάνιο? με την αποχέτευση τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις? Βάλε τον αρμόδιο επαγγελματία να σου δώσει προσφορά και λύσεις.
harristheo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Το κυριότερο πρόβλημα σου είναι οι αποχετευσεις..και όχι η παροχή νερού.... Αποχετευσεις κυρίως απο το γεγονός ότι πρέπει να έχουν τις σω,χτες ρυσεις για να λειτουργήσουν...όσο πιο πολυ απομακρυνεσαι απο τις κεντρικές στήλες ...τόσο πιο ψηλά ανεβαίνει το αρχικό σημείο που θα ξεκινούν οι αποχετευσεις.... Αν δε πας πολυ μακριά τότε η λύση της καινούργιας κεντρικής στήλης είναι αναπόφευκτη...και να αυτ΄ο αφορά σε πολυκατοικία τότε αρχίζουν τα προβλήματα.... Όπως ανέφερε και ο συνάδελφος kosmas85 προηγούμενος όλα είναι εφικτά....όλα γίνονται.. Απευθυνσου σε έναν επαγγελματία ... Χάρης
par1s Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Είναι ισόγειο και θέλω να μεταφέρω το μπάνιο, περίπου 9 μέτρα απόσταση
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 για να κάνεις τις αλλάγες θες οικοδομική άδεια οπότε συμβουλέυεσαι τον μηχανικό σου
Enigmatic Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Είναι ισόγειο και θέλω να μεταφέρω το μπάνιο, περίπου 9 μέτρα απόστασηΠρεπει να δεις αν περναει κατακόρυφη σωλήνα αποχέτευσης απο κει κοντα. Σχετικό είναι ότι όλα γίνονται και γενικά οι μεγάλες αλλαγές στην αποχετευση είναι μπελάς.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα