MASDI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους Μηχ/κους. Επειδή δεν είμαι Ηλ/γος Μηχ/κος αλλά Μηχ/γος Μηχ/κος θα ήθελα να με πληροφορίσετε αν έχετε την καλοσύνη για τα παρακάτω: 1) Αν ένας Μηχ/γος Μηχ/κος δικαιούται βάσει νόμου να υπογράψει μια μελέτη Φ/Β; 2) Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται άδεια ασκήσεως του συγκεκριμένου επαγγέλματος, πείτε μου τι χρειάζεται κανείς για να την αποκτίσει; 3) Αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω γύρω από το γραφειοκρατικό κομάτι εξάσκησης αυτής της δουλειάς παρακαλώ ενημερώστε με ή πείτε μου που θα πρέπει να αποτανθώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Φιλικά Δημήτρης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spgirl Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 1. Μπορείς 2. Εννοείς την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ΤΕΕ ή τις άδειες εγκαταστάτη μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων? 3. Πήγαινε στο site της ΔΕΗ, του ΣΕΦ, του ΚΑΠΕ αλλά και σε διάφορα thread εδώ μέσα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos82 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Για το 2) δλδ τις άδειες για μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πρέπει να πας στη νομαρχία. Εγώ τις είχα βγάλει πριν 1 χρόνο περίπου από τη διεύθυνση βιομηχανίας, αν θυμάμαι καλά, και είχα δώσει 36€. Αλήθεια ποιο το νόημα και αυτού του χαρατσιού για Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους. Στις άλλες ειδικότητες υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darlas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 εχεις και το κρατος εξοδα πως θα τα τσεπώσει αλλιώς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASDI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Εννοώ την άδεια εγκατάστασης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για να μπορώ να υπογράψω την μελέτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASDI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μπήκανε στο κόπο να με διαφωτίσουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Οτι δικαιώματα υπογραφής μελέτης έχουν οι διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι, το ίδιο έχουν και οι διπλωματούχοι μηχανολόγοι και τούμπαλιν.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα