stavrosa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 (edited) πράξε τα δέοντα...εσυ ξερεις. το τι είναι τι...το εχουμε αναλύσει πολλες φορες και πηγάζει και απο τον κτιριοδομικό κανονισμο. για παράδειγμα εμπορικο κατάστημα είναι και το μαγαζι με τα εσωρουχα της γειτονιάς μου και εμπορικό κατάστημα είναι και το καρφουρ μακεδονια... μόνο που το ενα ειναι εμπορικό κατάστημα (νετο σκετο) και το αλλο είναι εμπορικό κατάστημα με χρηση υπεραγοράς και θελει να είναι χώρος συναθροισης κοινου (πολεοδομικά). και επιτέλους βρε συνάδελφοι...μην μπερδε'υετε τις πολεοδομικές εννοιες με τις εννοιες της Δνσης Υγειας .... Edited Οκτώβριος 25 , 2013 by stavrosa
BAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Ακριβώς επειδή δεν θέλω να τις μπερδεύω δεν μιλάω γιά ΚΥΕ , αλλά γιά αναψυκτήριο . Το θέμα είναι ότι όλα αυτά έγιναν από το 1987 και μετά , ενώ εγώ έχω κτίριο του 1983 . Επειδή είχα βρεθεί στην ΔΟΚΚ πριν την έκδοση της σχετικής εγκυκλἰου και αυτοί είχαν αμφιβολία , αν πρέπει να γίνεται αλλαγή χρήσης , η απλή ενημέρωση . Εδώ εγώ έχω σε άλλη ιδιοκτησία , μόνο τραπέζια . Ούτε λάντζες , ούτε μηχανήματα . Τελικά πρέπει να το παίζουμε δικαστές . Θα λέμε την άποψη μας , θα λέμε και το σκεπτικό μας και θα βλέπουμε τι θα γίνει στο μέλλον . Αφού θα έχουμε σκεπτικό , δεν έχουμε θέμα δόλου η εξαπάτησης .
stavrosa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 θα μπορούσες να κάνεις χρήση της διάταξης περι συνένωσης καταστημάτων?
BAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Είναι μόνο λειτουργική η συνένωση , Δεν έχουμε ανοίγματα στον εσωτερικό τοίχο .
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Τελικά οι προδιαγραφές των χώρων για ΚΥΕ π.χ. πόσα w.c. , πόσοι νεροχύτες, διαστάσεις χώρων κ.τ.λ. που τις βρίσκουμε ? Πρέπει να πάμε υγειονομικό προηγουμένως να ρωτήσουμε ? Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία με προδιαγραφές.
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Τελικά οι προδιαγραφές των χώρων για ΚΥΕ π.χ. πόσα w.c. , πόσοι νεροχύτες, διαστάσεις χώρων κ.τ.λ. που τις βρίσκουμε ? Πρέπει να πάμε υγειονομικό προηγουμένως να ρωτήσουμε ? Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία με προδιαγραφές. Υ.Α. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718Α/8-10-2012) - Υγειονομικοί όροι & προυποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Το ξέρω αυτό βρε dib...Δεν έχει προδιαγραφές εκεί όμως !!
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Σε παραπέμπει (στη τοτε Α1β/83 στις τελευταίες σελίδες της ΥΑ) που έχει την αντιστοίχηση του τότε ΚΥΕ, με την παρούσα κατάσταση της επιχείρησης σου.... 2
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Αυτό ήξερα και εγώ. Ότι σε παραπέμπει εκεί που είναι και το λογικό. Όμως κάποιοι λένε ότι αυτή η αντιστοιχία στο τέλος της νέας Υγ. Διάταξης υπάρχει απλά για να συνδέει τον παλιό με τον νέο νόμο και ότι ουσιαστική η Υγ. Διάταξη του 83' έχει καταργηθεί και υπάρχει μία ελευθερία πλέον στο πως διαμορφώνονται οι χώροι. Εσύ λοιπόν λες ότι πάμε με τις προδιαγραφές που αντιστοιχούν στο ΚΥΕ μας σύμφωνα με την Υγ.Διάταξη του 83' .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα