Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

πράξε τα δέοντα...εσυ ξερεις. το τι είναι τι...το εχουμε αναλύσει πολλες φορες και πηγάζει και απο τον κτιριοδομικό κανονισμο.

για παράδειγμα εμπορικο κατάστημα είναι και το μαγαζι με τα εσωρουχα της γειτονιάς μου και εμπορικό κατάστημα είναι και το καρφουρ μακεδονια...

 

μόνο που το ενα ειναι εμπορικό κατάστημα (νετο σκετο) και το αλλο είναι εμπορικό κατάστημα με χρηση υπεραγοράς και θελει  να είναι χώρος συναθροισης κοινου (πολεοδομικά).

 

και επιτέλους βρε συνάδελφοι...μην μπερδε'υετε τις πολεοδομικές εννοιες με τις εννοιες της Δνσης Υγειας ....

Edited by stavrosa
  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Ακριβώς επειδή δεν θέλω να τις μπερδεύω δεν μιλάω γιά ΚΥΕ , αλλά γιά αναψυκτήριο . Το θέμα είναι ότι όλα αυτά έγιναν από το 1987 και μετά , ενώ εγώ έχω κτίριο του 1983 .

 

Επειδή είχα βρεθεί στην ΔΟΚΚ πριν την έκδοση της σχετικής εγκυκλἰου και αυτοί είχαν αμφιβολία , αν πρέπει να γίνεται αλλαγή χρήσης , η απλή ενημέρωση .

 

Εδώ εγώ έχω σε άλλη ιδιοκτησία , μόνο τραπέζια . Ούτε λάντζες , ούτε μηχανήματα .

 

Τελικά πρέπει να το παίζουμε δικαστές . Θα λέμε την άποψη μας , θα λέμε και το σκεπτικό μας και θα βλέπουμε τι θα γίνει στο μέλλον .

Αφού θα έχουμε σκεπτικό , δεν έχουμε θέμα δόλου η εξαπάτησης .

Δημοσιεύτηκε

θα μπορούσες να κάνεις χρήση της διάταξης περι συνένωσης καταστημάτων?

Δημοσιεύτηκε

Είναι μόνο λειτουργική η συνένωση , Δεν έχουμε ανοίγματα στον εσωτερικό τοίχο .

  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Τελικά οι προδιαγραφές των χώρων για ΚΥΕ π.χ. πόσα w.c. , πόσοι νεροχύτες, διαστάσεις χώρων κ.τ.λ. που τις βρίσκουμε ? Πρέπει να πάμε υγειονομικό προηγουμένως να ρωτήσουμε ? Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία με προδιαγραφές.

Δημοσιεύτηκε

Τελικά οι προδιαγραφές των χώρων για ΚΥΕ π.χ. πόσα w.c. , πόσοι νεροχύτες, διαστάσεις χώρων κ.τ.λ. που τις βρίσκουμε ? Πρέπει να πάμε υγειονομικό προηγουμένως να ρωτήσουμε ? Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία με προδιαγραφές.

 

Υ.Α. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718Α/8-10-2012) - Υγειονομικοί όροι & προυποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων

Δημοσιεύτηκε

Σε παραπέμπει (στη τοτε Α1β/83 στις τελευταίες σελίδες της ΥΑ) που έχει την αντιστοίχηση του τότε ΚΥΕ, με την παρούσα κατάσταση της επιχείρησης σου....

  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Αυτό ήξερα και εγώ. Ότι σε παραπέμπει εκεί που είναι και το λογικό.

 

Όμως κάποιοι λένε ότι αυτή η αντιστοιχία στο τέλος της νέας Υγ. Διάταξης υπάρχει απλά για να συνδέει τον παλιό με τον νέο νόμο και ότι ουσιαστική η Υγ. Διάταξη του 83' έχει καταργηθεί και υπάρχει μία ελευθερία πλέον στο πως διαμορφώνονται οι χώροι.

 

Εσύ λοιπόν λες ότι πάμε με τις προδιαγραφές που αντιστοιχούν στο ΚΥΕ μας σύμφωνα με την Υγ.Διάταξη του 83' .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.