Μετάβαση στο περιεχόμενο

αρτιο και οικοδομησιμο 275 τ.μ σε οικισμο <2000?


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα οικοπεδο 275 τ.μ εντος οικισμού < 2000 κατοικων. Δεν έχω πάρει τα χαρτια ακόμα στα χερια μου αλλά είναι δυνατόν να είναι αρτιο και οικοδομησιμο όπως μου αναφέρουν?δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από 300 τ.μ?

Link to comment
Share on other sites

Εφοσον θα ειναι προυφισταμενο του 1985 (στη γενικη περιπτωση) ως εχει τοτε εχει τις δυνατοτητες να ειναι.Επειδη ομως υπαρχουν και μερικες λεπτομερειες που καμια φορα κανουν τη διαφορα, να ελεγχθει ο τιτλος και το τοπογραφικο απο εμπιστο μηχανικο της περιοχης για περισσοτερη ασφαλεια στην κινηση αγορας.

Link to comment
Share on other sites

Όπως ανέφερε ο προηγούμενος συνάδελφος μπορεί να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση ως οικόπεδο υφιστάμενο προ του 1985. Αυτό ελέγχεται από τον τίτλο ιδιοκτησίας. Μπορείς να το τσεκάρεις και από το Υποθηκοφυλάκειο. Σημαντικό να έχει πρόσωπο σε δημόσιο δρόμο πλ. ίσου ή μεγαλύτερου των 4.00 μ

Link to comment
Share on other sites

Ζητήστε πρόσφατο υπογεγραμμένο τοπογραφικό διάγραμμα του οικοπέδου. Στη συνέχεια μπορείτε να απευθυνθείται σε κάποιον μηχανικό της περιοχής για έλεγχο και περισσότερες λεπτομέρειες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.