danaikaterina Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2019 Που το κάνατε αυτό παλιά; Πάντα απαιτούνταν σύμβόλαια με πιστοποιητικό μεταγραφής και αν δεν υπάρχει κτηματολόγιο και πρόσφατο πιστοποιητικό ιδιοκτησίας. Αλλιώς να πάω κι εγώ αν είναι να βγάλω άδεια στο όνομά μου στο ακίνητο του πελάτη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2019 Τα χουμε χιλιοπεί εδω μέσα και επαναλαμβάνω. Χωρίς συμβόλαιο ΔΕΝ γίνεται να βγει καμία άδεια και ΔΕΝ γίνεται να γίνει και οποιαδήποτε ρύθμιση αυθαιρέτου. Και συμβόλαιο=αποδοχή κληρονομιάς στις περιπτώσεις που δεν έχει γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_z Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Δεν είναι ανάμεσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά ούτε γράφαμε στην αίτηση μικρής κλίμακας αριθμό συμβολαίου και πιστοποιητικό μεταγραφής. Ακόμη και στην πράξη δεν μου το ζήτησε ποτέ ο υπάλληλος της πολεοδομίας. Είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη αν είναι όντως ο ιδιοκτήτης. Κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 συνάδελφοι, γκρέμισμα μάντρας για διαμόρφωση εισόδου υπαίθριας θέσης στάθμευσης σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής, κατατάσσεται στις εργασίες άδειας μικρής κλίμακας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Λέει: "Αίτηση του ιδιοκτήτη ή του έχοντος νόμιμο δικαίωμα". Το νόμιμο δικαίωμα πιστοποιείται με το συμβόλαιο. Αν κάποιος υπάλληλος δεν σου το ζήτησε είναι παράλειψη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
verda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 (edited) καλημέρα συνάδελφοι, για περίφραξη με συρματόπλεγμα σε μη άρτιο εκτός σχεδίου... ο 4520/18 λέει ότι θέλει Βεβαίωση - Τ.Ε ότι το οικόπεδο είναι άρτιο. Πέραν της λογικής και της παλαιότερης πρακτικής να βγάζουμε άδειες για περίφραξη σε μη άρτια, που λέει ο νόμος ότι η περίφραξη εξαιρείται της απαίτησης να είναι άρτιο το οικόπεδο? Εντωμεταξύ στα εκτός σχεδίου λέει "περίφραξη από ελαφρύ υλικό" ενώ στα εντός "περίφραξη με πρόχειρη κατασκευή" ? Το συρματόπλεγμα δεν είναι και ελαφρύ και πρόχειρο? Θα μπορούσα δηλαδή να βάλω πάνελ αλουμινίου, πανιά κλπ? και κάτι τελευταίο... στην περιτοίχιση από λιθοδομή λεει ύψος 1μ, στην περίφραξη δε βάζει ύψος.. μπορώ θεωρείτε να το πάω κατά ΝΟΚ και να κάνω 1,5+1,5 =3,μ ύψος? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Edited Μάρτιος 12 , 2019 by verda Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 εδώ απο τους φιλους μας στη Ναύπακτο http://arxitektones-lepantoarchitects.blogspot.com/2016/03/blog-post_8.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
verda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 2 ώρες πριν, dimitris GM said: εδώ απο τους φιλους μας στη Ναύπακτο http://arxitektones-lepantoarchitects.blogspot.com/2016/03/blog-post_8.html Ευχαριστώ Δημήτρη αλλά και πάλι δε βρηκα αυτό που ψάχνω... το κείμενο που παρέθεσες είναι του 2016 και ο νέος Νόμος για τις ΕΕΔΜΚ είναι του 2018 και δεν αναφέρει κάπου ότι βγάζεις σε μη άρτιο άδεια για περίφραξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 (edited) εδω... αδειες για το κα' https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:"εεδμκ περιφραξης εκτος σχεδιου"&page=0&sort=relative Edited Μάρτιος 12 , 2019 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
verda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 ο γείτονας του πελάτη μου τον έχει πεθάνει στις καταγγελίες (έφταιγε ο πελάτης μου) και έχει μηχανικό και δικηγόρο που με το που θα βγει η άδεια θα προσπαθήσει να την ακυρώσει. Πριν λίγο καιρό πήγα για αυτοψία και μετά από μισή ώρα πήγε στην ΥΔΟΜ ρωτώντας αν βγήκε κάποια άδεια. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να είμαι κατοχυρωμένος 100%. Ο νόμος για τις ΕΕΔΜΚ ο τελευταίος είναι του 2018 και εφαρμόζεται μέσω του e adeies που σημαίνει ότι δεν ελέγχονται όσες βγαίνουν. Αυτές που είναι παλιότερες του νόμου δεν έχουν αποδεικτική αξία στην περίπτωσή μου. Αν δεν ήταν αυτή η ειδική περίπτωση θα την είχα ήδη εκδώσει την άδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα