myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Συνοπτικά θα πω τα εξής: Έγκριση Αρχαιολογίας μπορεί να επιβάλλεται από τους όρους δόμησης πχ ιστορικό κέντρο, κοντά σε κάποιο μνημείο κλπ Για τη χρήση ικριωμάτων απαιτείται οικοδομική άδεια. Κατά τα άλλα διαβάστε το έντυπο της άδειας μικρής κλίμακας όπου περιγράφονται σχετικά αναλυτικά ποιες εργασίες γίνονται με αυτό. Όσες εργασίες δεν περιγράφονται γίνονται με : οικοδομική άδειαή βεβαίωση εργασιών με το άρθρο 22 για λόγους υγιεινής και ασφάλειαςή ειδική άδεια ως επικίνδυνη κατασκευή 2
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 maroydas δες στα θέματα του εξοικονομώ αν υπάρχει κάτι σχετικό, δεν θυμάμαι καλά. υ.γ. Αν επίσης θυμάμαι καλά υπάρχει κανονισμός για τα προσωπικά flames....Ηρεμία συνάδελφοι. 1
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Νομίζω πως μετά το ξεκαθάρισμα μπορούμε να ασχοληθούμε και με το θέμα μας.
alpapado Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις. κι ομως παρολλο που κανω μονο εσωτερικες εργασιες και παρολλο που τους το εξηγησα μου ειπαν οτι αφου προκειται για ιστορικο κεντρο "ακομα και ενα τοιχο να θες να βαψεις πρεπει να περασεις αρχαιολογια" !!! Νομιζω παντως οτι μαλλον θα ειναι τυπικο ολο αυτο και θα ξεμπλεξω σχετικα ευκολα. ευχαριστω και παλι
κατερινα1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα η έκδοση οικοδομικής άδειας (εώς 20τ.μ. για σπίτια, 50τ.μ για αποθήκες) από τη δημοτική αρχή?
tzeno Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Διαβασε αρθρο 330 κωδικα πολεοδομικης νομοθεσιας και Ν4030/11 ΦΕΚ249/11 1
alfisti1978 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 τζενο, μπράβο σου που παραπέμπεις σε άρθρα κάτι σου άφησε η τριβή σου μαζί μου 1
tzeno Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 και συ βλεπω , πιο ευγενικα μιλας! Βελτιωση μεγαλη! απορω πως δεν την αποπηρες την κατερινα1980! Απορω ακομα περισσοτερο γιατι κανεις follow σε topic στο οποιο δεν απαντας στις ερωτησεις των συναδελφων σου, παρα μονο σχολιαζεις τις απαντησεις
Lykaki Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Τελικά, υπογράφουν οι μηχανικοί ΒΚΧ για νέο ΚΥΕ? Και αν ναι, ποιο κειμενάκι-βεβαίωση πρέπει να αναγάφεται πάνω στις κατόψεις που θα υποβληθούν στο Δήμο? ΥΓ: Στην περίπτωσή μου, η προηγούμενη χρήση του καταστήματος ήταν απλό κατάστημα (video club) και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν έχει βγει άδεια Αλλαγή Χρήσης!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Θα βγάλουν άδεια αλλαγής χρήσης ή όχι? Αν στην οικοδομική άδεια λέει κατάστημα τότε πρέπει να βγει.Αν δε βγει μην υπογράψεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα