desptsouk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Πάντως σε ανάλογη περίπτωση, στην ΥΔΟΜ μου είπαν ότι το bbq γενικά επιτρέπεται αρκεί να είναι σε ΕΠΑΦΗ με το κτίριο, δηλαδή όχι στο όριο με τους γείτονες. Για παράδειγμα, στη δική μου περίπτωση έβγαλα άδεια δόμησης για bbq στο δώμα. Βέβαια, ήταν άδεια δόμησης, αλλά γιατί να μη γίνεται και με ΕΕΜΚ;
anavatis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 σε ξενοδοχείο θέλουν να ανακαινίσουν και να αλλάξουν κτήρια από διώροφες μεζονέτες σε ανεξάρτητα δωμάτια ισογείου ορόφου (50 δωμάτια) (αποξηλώνονται δάπεδα, επιχρίσματα, κουφώματα, και αλλάζει η θέση της κλίμακας ώστε να υπάρχει πλέον ξεχωριστή πρόσβαση στο ισόγειο και στον όροφο. πρόκειται δηλαδή για '"ριζική ανακαίνιση και αλλαγή στη διαρρύθμιση" θα ήθελα να ρωτήσω καλύπτει η γνωστοποίηση εργασιών του αρ. 4 παρ. 3 του Ν.4067/'12 (ΝΟΚ)? ή επειδή πρόκειται για αλλαγή στη 'διαμερισμάτωση' των δωματίων συνεπάγεται απαραίτητα και αλλαγή στα μηχανολογικά και άρα θέλει άδεια μικρής κλίμακας ή αδεια ανακαίνισης?
apier Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Φίλε anavatis μήπως μας τρολάρεις; Δεν μπορούσες να βρεις καλύτερο παράδειγμα που να απαιτεί πλήρη, κανονική, (και μάλιστα βαριά λέω εγώ) άδεια δόμησης; ΜΕ Σ.Α. και απ' όλα. Στατικά, Η/Μ, ΔΔ, κλπ κλπ Δεν πιστεύω να έχεις δώσει καμία προσφορά για 48ωρη ή ΕΕΜΚ. Χτύπα στο κεφάλι. Θα τρέχεις μήνες
apier Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Πάντως σε ανάλογη περίπτωση, στην ΥΔΟΜ μου είπαν ότι το bbq γενικά επιτρέπεται αρκεί να είναι σε ΕΠΑΦΗ με το κτίριο, δηλαδή όχι στο όριο με τους γείτονες. Για παράδειγμα, στη δική μου περίπτωση έβγαλα άδεια δόμησης για bbq στο δώμα. Βέβαια, ήταν άδεια δόμησης, αλλά γιατί να μη γίνεται και με ΕΕΜΚ; το Μαρκόπουλο πάλι λέει ότι μπορείς να βγάλεις BBQ (σε επαφή εννοείται) αλλά χωρίς καμινάδα. Δεν μου τη δίνει ΟΥΤΕ σε νέα άδεια για σπίτι κανονική και με τα όλα της (ειδικά για τα μπαλκόνια με προβληματίζει λίγο, δεδομένου ότι ζυγίζει καμιά 200 - 300 κατ' ελάχιστον με τα συμπαρομαρτούντα, και κατά συνέπεια επηρεάζει τα στατικά (και πολύ περισσότερο τα σεισμικά / δυναμικά στατικά νομίζω. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα. Να μην πω για φουσκωτές πισίνες στα δώματα που τους φαίνεται απολύτως φυσιολογικό)
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2017 Καλησπερα περγκολα σε οικοπεδο μπορω με μικρης κλίμακας?? Στο οικοπεδο δεν υπάρχει τίποτα. Αδόμητο ειναι
desptsouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2017 Σε πρόσφατη δίκη μου περίπτωση -που μάλιστα είχε και Σ.Α.- μου απόρριψαν το αίτημα για πέργκολα σε αδόμητο με την αιτιολογία (μεταξύ άλλων βέβαια γιατί είχε διαφορά αλλα θέματα το οικόπεδο) οτι η πέργκολα συνιστά βοηθητικό κτίσμα ως προς το κυρίως κτίριο. Go figure, δεν το έψαξα παραπάνω λόγω των άλλων προβλημάτων που είχα, αλλά έχω την αίσθηση οτι δεν έχουν άδικο
apier Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2017 νομίζω και ο νόμος λέει "σε νομίμως υφιστάμενα" εννοώντας κτίρια. Πάντως πρακτικά έτσι ερμηνεύεται όσο έχω δει εγώ στην πολεοδομία (Μαρκόπουλο)
spapako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Για την περγκολα το ιδιο μου ειπανε κ μενα σε πολεοδομια. Δεν μπορεις σε αδομητο Sent from my iPad using Tapatalk
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2017 Κ εγω πηγα σημερα στην πολεοδομια κ σεμενα αυτο ειπανε πρεπει να εχει κτίριο μεσα στο οικοπεδο. .
vovos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 Καλησπέρα. Βγάζω ΕΕΜΚ για λειτουργικη συννενωση 2 καταστηματων που ανήκουν στον ιδιο ιδιοκτητη και στην αρχικη ΟΑ του 71 ,ηταν ενα καταστημα που χωριστηκε σε 2 και τωρα ενωνονται ξανα. Στα δικαιολογητικα ζηταει "μελετη πυροπροστασιας του ενιαιου χωρου, οπου απαιτειται". Γνωρίζετε τι κάνουμε σε αυτη την πςρίπτωση; Τα καταστηματα ηταν πάντα εμπορικα και αμφιβάλω αν απο το 71 εχει ασχοληθει κανεις με μελετη πυροπροστασιας. Αφου απο δυο γινονται ενα, δεν αλλαζουν και οι εξοδοι... Ευχαριστω Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα