ApostolisOik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Σε πολυώροφο μεταλλικό κτίριο χωρίς συνδέσμους δυσκαμψίας, στο οποίο υπάρχουν υποστυλώματα διατομής σταυρού για την επίτευξη διπλής πλαισιακής λειτουργίας, θέλω να κάνω ικανοτικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με την παράγραφο 6.6.3 του EC8 part 1-1 τα υποστυλώματα θα πρέπει να ελεγχθούν με τα μεγέθη : Νed = Ned,G +1.1γov*Ω*Νed,E Med = Med,G +1.1γov*Ω*Med,E Ved = Ved,G +1.1γov*Ω*Ved,E Η απορία μου είναι: 1) εάν ο έλεγχος θα πρέπει να γίνει για ταυτόχρονη δράση των παραπάνω μεγεθών στο μέλος μου. 2) Επειδή έχω Μed και Ved και στούς δύο άξονες , πως θα πρέπει να γίνει ο ικανοτικός έλεγχος του μέλους ;
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Αποστόλη Χρόνια Πολλά. Τον ικανοτικό θα τον κάνεις όπως ακριβώς θα τον έκανες και σε ένα κτίριο από Ω.Σ Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Έχεις ελέγξει τι επιβάρυνση θα έχεις στην σύνδεση ροπής και πιθανώς σε ενισχύσεις ή διατομή υποστυλωμάτων λόγω του ικανοτικού? Μήπως πρέπει να ξεχάσεις τον ικανοτικό? Εκτός φυσικά και αν έχεις αρκετούς οροφους. 1
ApostolisOik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ Άρη.Πρόκειται για εργασία και όχι για πραγματικό έργο.Που τέτοια τύχη στις μέρες μας......Πάντως και γω πιστεύω ότι είναι σημαντική η επιβάρυνση....Ίσως τόση σαν να λυνόταν η κατασκευή για q=1.5
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ Άρη.Πρόκειται για εργασία και όχι για πραγματικό έργο. Βάγιας, Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών.... ?
ApostolisOik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Διπλωματικη για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο....
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Παιδιά, υπάρχει κάποιο όριο για το Ω στον ΕΚ8, ή μπορεί να πάρει τιμή οσοδήποτε μεγάλη, ακόμη και μεγαλύτερη από q;
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 σοβατζού ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το έχω δει όμως πουθενά γραμμένο αυτό. Στον ΕΑΚ αναφερόταν ρητά, όχι όμως στον ΕΚ8....
sovatzou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 εξ' ορισμού 'ω' δεν μπορεί να πάρει παραπάνω
dratsiox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Εδώ ήταν κρυμμένο; http://tiny.cc/nhsj8
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα