antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Συγνώμη για τον αδόκιμο τρόπο έκφρασης αλλά θα ήθελα να μάθω τη διαδικασία ,αν υπάρχει, για ένα μηχανικό να μπορεί να εκδίδει το αναγκαίο φύλο καυσανάλυσης λέβητα. ευχαρειστώ
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Μπορείς να βγάλεις άδεια απο τη διεύθυνση βιομηχανίας χωρίς εξετάσεις από όσο γνωρίζω.
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Έτσι απλά..Δεν νομίζω, μήπως να περάσω απο εκεί να με κατατοπήσουν;
miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δεν χρειάζονται εξετάσεις, απλά καταθέτεις τα δικαιολογητικά. 1
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Τελικά αξίζει η όλη διαδικασία; η μήπως άδικα ασχολούμαι. θα ήθελα τη γνώμη έμπειρων συναδέλφων.
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 antboton ενημερωσε τι έκανες. Η άδεια αυτή είναι άλλη απο αυτές τίς δύο που βγάζουμε οι μηχανολόγοι και δεν χρειάζονται πουθενά γιά εγγραφη στα μητρώα και ηλκτρολογικές εγκαταστάσεις;
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Πέρασα σήμερα απο τη διεύθυνση βιομηχανίας και μπερδεύτικα ακόμη πιο πολυ. Μου απάντησε ο υπάλληλος ότι δεν χρειάζομαι άδεια για αυτό....Μάλλον μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα. Εγώ θα ήθελα να μάθω αν χρειάζεται κάποια επιπλέον διαδικασία για να μπορώ να κάνω τη καυσανάλυση που κάνουν και οι αντίστοιχοι τεχνικοί δηλ ρύθμιση/συντήρηση....ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Όποιος συνάδελφος γνωρίζει ας βοηθήσει..
electrical_salonika Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 για φυσικό αέριο εγώ καταθέτω στην ΕΠΑ ανάλυση καυσαερίων για τον λέβητα αφού ενεργοποιηθεί η εγκατάσταση και υπογράφω κάτω εκεί που λεει <<ο συντηρητής>> με απλή σφραγγίδα που απλά γράφει τον Α.Μ ΤΕΕ
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Φαντάζομαι είσαι γραμμένος στα αντίστοιχα μητρώα της περιφέρειας ή πρώην νομαρχίας. Επι λέξη μου είπαν και φέρω 2 φακέλους που στον ένα θα αναφέρω εγγραφή στην σχετική αίτηση και στο δεύτερο χορήγηση άδειας την οποία όμως προηγουμένως μου είπε ότι ουσιαστικά δε μου χρειάζεται διότι καλύπτεται απο ταβ Ε.Δ. Άυριο θα παω στον προιστάμενο μήπως καταλάβω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα