avgoust Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Πως θα κόψεις ψηλά ? Με κονταροπρίονο ή με καλαθοφόρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leftkox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Λογικά το δεύτερο, είναι αρκετά ψηλό το δέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etak4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς στο τοπικό Δασαρχείο κ έπειτα στην δημαρχεία αν δε μπορείς να βρεις τους ιδιοκτήτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leftkox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Τελικά πήρα μια εξουσιοδότηση από έναν εκ των συνιδιοκτητών ώστε να στείλω αίτημα στο δασαρχείο. Έστειλά αίτημα στο δασαρχείο, κάναν αυτοψία και σε 2 εβδομάδες παρέλαβα την έγκριση. Χρειαζόταν έγκριση δασαρχείο καθώς το οικόπεδο είναι εντός οικισμού αλλά εκτός σχεδίου. Από εκεί και πέρα πήρα άλλη μια εξουσιοδότηση με γνήσιο από τον ίδιο συνιδιοκτήτη ότι μου επιτρέπει να αναλάβω εγώ το κλάδεμα και θα φερω συνεργείο με γερανό να το αναλάβει. Κανονικά χρειάζεται από όλους τους συνιδιοκτήτες η σύμφωνη γνώμη (ή εξώδικο ότι προκαλεί κίνδυνο στο σπίτι μου το δέντρο τους) αλλά επειδή δεν ασχολείται κανείς τους θεωρώ ότι δε θα κάνει κανείς τους καταγγελία οπότε θα προχωρήσω έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Σχετικά με την κοπή δέντρων: - Εντός σχεδίου απαιτείται άδεια μικρής κλίμακας (αρκεί να προκαλεί φθορές στα κτίσματα ή να παρεμποδίζει την ανοικοδόμηση) και δεν απαιτείται ενημέρωση δασαρχείου. - Το κλάδεμα δεν απαιτεί άδεια (κλάδεμα νοείται το κόψιμο κλαδιών αρκεί να μείνει μια φούντα τουλάχιστον) - Εκτός σχεδίου αρμόδιο είναι το δασαρχείο - Σε γειτονικό οικόπεδο επιτρέπεται η κοπή μόνο εφ' όσον ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες και το δέντρο εμποδίζει ή προκαλεί φθορές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samourg Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Καλημέρα σας Δεν έχω ξανασχοληθεί με κοπή δέντρου και ένας πελάτης θέλει να κόψει δυο πεύκα λόγω επικινδυνότητας (μεγάλη κλίση) Από ότι διάβασα θέλει ΕΕΜΚ Υπάρχει καμία ΤΕ σαν υπόδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο , μια απλή τεχνική έκθεση με στοιχεία του ακινήτου, άδεια κτλ. ,μια σύντομη περιγραφή των εργασιών που θα γίνουν (πχ. κοπή με μηχανικό μέσο) και λόγοι για την κοπή (όπως λες κλίση - επικινδυνότητα), στο τοπογραφικό που θα προσκομίσεις να σημειώσεις τη θέση των πεύκων και μια απόφαση γενικής συνέλευσης (αν πρόκειται για πολυκατοικία) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samourg Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Τοπογραφικό της αδείας και όχι νέο εξαρτημένο φαντάζομαι... (Είναι εντός σχεδίου με άδεια) Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 εγώ πάντως με το παλιό τοπογραφικό της άδειας έκανα δουλειά στην πολεοδομία Αγ. Παρασκευής και στην πολεοδομία Διονύσου Απλά επάνω σημείωσα τις θέσεις των δέντρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 ναι το τοπογραφικό της άδειας είχα βάλει και εγω στην ΥΔΟΜ Αγ. Παρασκευής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα