ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 είναι πιο εύκαμπτα και μπορεί με μικρές ροπές να την "έβγαζαν καθαρή"
iogeo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 ναι αλλά η κοιλοδοκός του Λ (δοκός σύζευξης) σχετίζεται με ψαθυρή αστοχία αν δεν κάνω λάθος (sorry ξέφυγα από το θέμα)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 ψαθυρή , εννοείς διατμητική ε?? Αναλόγως...είναι ή δεν είναι με εκκεντρότητα, κ.λ.π
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Ανεβάζω εδώ απόσπασμα από το παράδειγμα του προγράμματος n-Aktive για τα μεταλλικα (περισσότερα εδώ ) για τους συνδυασμούς φορτίσεων για μεταλλικα κτήρια. Νομίζω οτι ανήκει εδώ για την πληρότητα του θέματος. Αν κάποιος mod διαφωνεί ας το πάει αλλού. oe_176.doc
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 άντε και με το καλό..κουράγιο! Σε απλά μεταλλικά πάντως δεν είναι και πολύ χρήσιμες iovo βλέπω ότι ασχολήθηκες.... εγώ δεν πρόλαβα ακόμα
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 άντε και με το καλό..κουράγιο! ναι είπα να μην το γράψω στο post και αποθαρρύνω κανέναν... 53 συνδυασμοί για αστοχία, 53 για λειτουργικότητα, 32 για σεισμό (το ΝΕΧΤ παίρνει μόνο 9!! ) Σε απλά μεταλλικά πάντως δεν είναι και πολύ χρήσιμες έλα τώρα... iovo βλέπω ότι ασχολήθηκες....εγώ δεν πρόλαβα ακόμα εγώ δεν κοιμήθηκα ακόμα
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Σε περίπτωση που έχουμε μεταλλική στέγη πάνω σε κτήριο O/Σ, πως λαμβάνουμε υπόψη τις ατέλειες?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 ....... Είναι μεγάλο??? Θα είναι κρίσιμες??? Το λέω μήπως δεν αξίζει τον κόπο....
iovo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Είναι 48 μέτρα άνοιγμα με στηρίξεις σε 0μ, 12μ 36μ 48μ. Οπότε παίζει να είναι κρίσιμες στο μεσαίο άνοιγμα που είναι 24μ.
iogeo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2008 οι τοπικές ατέλειες μελών δεν περιέχονται στους μειωτικούς συν/τες x των καμπύλων λυγισμού;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα