nisorvani Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Μήπως πρέπει να αλλάξετε και το μέγεθος του χαρτιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Αν έχεις κάνει σωστά τις κινήσεις που αναφέρεις, πιθανά προβλήματα: 1. μέγεθος χαρτιού 2. (δεν το σκέφτηκε κανείς μέχρι τώρα) να μην χωράει το σχέδιο σου, με αυτήν την κλίμακα, σε αυτό το χαρτί που έχεις επιλέξει (!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Αν τελικά τα κατάφερες, πρόσεξε κατά την εκτύπωση του pdf να έχεις την επιλογή page scaling ρυθμισμένη στο none για να σου βγει η κλίμακα όπως πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 παιδια γιατι ειμαι ασχετος πώς μπορω να ανοιξω ενα αρχειο 7 ενω εγω εχω το autocad4;. sos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 παιδια καμια γνωμη πώς ανοιγω για την προηγουμενη ερωτηση; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 Ο πιο κλασσικός τρόπος, είναι να πείς σε αυτόν που σου έδωσε το αρχείο της εκδοσης 07, να στο ξαναστείλει σώζοντας το σε 04. Yπάρχουν βέβαια και προγραμματάκια για αυτή τη δουλειά. Για δοκίμασε αυτό: http://www.cadforum.cz/cadforum_en/qaID.asp?tip=4706 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haraluna Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Kαλησπέρα σε όλους! εχω πρόβλημα μετατροπής του αρχείου cad se pdf. Ενω ρυθμίζω σωστά το χαρτί και βάζω κλίμακα 1000:200 πχ μου εμφανίζει το σχέδιο πολύ μικρό και ακόμα και όταν πειραματίζομαι με άλλεσ κλίμακες για να δω αν θα αλλάξει κάτι μου βγάζει στο preview πολύ χοντρά τα lineweights ότι και να κάνω. Κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη ειμαι σε περίοδο εξεταστικής και σε απογνωσή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
civil68 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Καλησπέρα..όταν κάνω plot DWG to PDF στο acrobat reader 9 πολλές φορές βγάζει το μήνυμα "Αδύνατη η εύρεση ή η δημιουργία της γραμματοσειράς "τάδε"...κτλ με αποτέλεσμα τα γράμματα να βγαίνουν ως τελίτσες. Kάθε φορά πρέπει να αλλάζω γραμματοσειρές μέχρι να τις πάρει το acrobat και έτσι η διαδικασία γίνεται μπελάς...! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Σε Autocad 2011: Από το plot, επιλέγεις εκτυπωτή DWG to PDF και πατάς properties. Πηγαίνεις στην κατηγορία custom properties και πατάς το κουμπάκι custom properties. Εκεί που λέει Font handling, πατάς το Capture all και το As geometry. Τυπώνεις (σώζεις σε PDF) και όλα καλά! Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς γίνεται σε παλαιότερες εκδόσεις του autocad, αλλά κάτι παρόμοιο θα είναι... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anvar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 με εσωσες συναδερφε απο τρεξιμο και ψαξιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα