Guest lazarosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δηλαδή την ισονομία την οποία επικαλείστε εσείς την θέλετε μόνο για εσάς ? Άλλος Eυρωπαίος Πολίτης να μην την δικαιούται ? Αυτή η ισονομία θα ήταν αντικειμενική σύμφωνα με εσάς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Όπως στο γεγονός ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να παρέμβει στην διαμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος μιας χώρας εάν από την ίδια την χώρα δεν υπήρχε η προθυμία έως σήμερα για να ισορροπήσει τα πράγματα. Την Συνθήκη της Μπολόνια την ξέρεις; Άστα lazare με ένα θέμα ασχολείσε εδώ πέρα όλο και όλο, και σε αυτό αρλούμπες λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lazarosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Το ότι τόσα χρόνια δεν άλλαξε τίποτα το ξέρεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Εσύ δεν είπες ότι η ΕΕ δεν μπορεί να παρέμβει; Τώρα παραδέχεσε πως η ΕΕ έχει ήδη παρέμβει αλλά δεν την εφαρμόζουμε... Αλήθεια όμως δεν την εφαρμόζουμε; Και αυτό που έγινε με τα κολέγια; Αυτό για την κατάργηση του ΔΟΑΤΑΠ; Άστα lazare, στα τεχνικά δεν έχεις ιδέα, στα εκπαιδευτικά λες ασυναρτησίες... Μήπως να πήγαινες στο http://www.filosofiki.eu/ να αναπτύξεις τις θεωρείες σου για τους Ρώσους που πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skafos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Λάζαρε , όπου γράφεις , μεγαλουργείς Άστα lazare, στα τεχνικά δεν έχεις ιδέα, στα εκπαιδευτικά λες ασυναρτησίες... Μήπως να πήγαινες στο http://www.filosofiki.eu/ να αναπτύξεις τις θεωρείες σου για τους Ρώσους που πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι; Μάλλον στο http://www.aerologies.eu να πάει για να αναπτύξει τις θεωρίες για τους ... Βούλγαρους αστροναύτες - με 3 διδακτορικά ο καθένας - στο διάστημα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lazarosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Αλήθεια όμως δεν την εφαρμόζουμε; Και αυτό που έγινε με τα κολέγια; Αυτό για την κατάργηση του ΔΟΑΤΑΠ; Έχουν όμως γίνει ? Εγώ δεν βλέπω να έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα . Δεν έχω δει ακόμα κάποιον μηχανικό από τα κολλέγια όπου να αναγνωρίστηκε και να δουλεύει σήμερα κανονικά . Μήπως έχεις κάποιον να μου δείξεις ? Μήπως έχει καταργηθεί το ΔΟΑΤΑΠ και δεν το ξέρω ? Εσύ από που είδες ότι έχει καταργηθεί ? Μήπως βγήκε καμία επίσημη ανακοίνωση όπου να λέει ότι πλέον καταργήθηκε ? Μήπως να πήγαινες πρώτος εσύ στο φεγγάρι ? Διότι το να συμβουλεύει κάποιος τους άλλους να αναγνωριστούνε όπως αναγνωρίστηκαν κάποιοι άλλοι πριν από δέκα χρόνια επί εποχής Αλαβάνο είναι τελείως άστοχο . Και την απάντηση τότε επάνω σε αυτό δεν την πήρες από εμένα αλλά από άλλον συνάδελφο διπλωματούχο. Θυμάσαι ? Αν δεν έχετε λοιπόν επιχειρήματα να πείτε μέσα σε ένα διάλογο τότε μπορείτε να μιλάτε για φεγγάρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δεν έχουν γίνει; Από τον Φεβρουάριο γίνεται http://www.cosmo.gr/News/Hellas/309701.html Καλή η επιλεκτική αμνησία, αλλά όχι σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lazarosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δεν βλέπω πουθενά σε αυτό που δημοσίευσες να αναγράφει αναγνώριση Μηχανικού αλλά οικονομολόγου . Για αναγνώριση μηχανικού έχεις να μου δείξεις ? Πέρα βέβαια από την ιστορία του φίλου σου που έλεγες κάποτε και που δεν έπεισε κανέναν . Θυμάσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skafos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Σταύρο , το παραπάνω site έχει ύλη διαπιστευμένη από τον Λάζαρο ; Ο lazarosk έχει αναφέρει σχετικά με το πόσο εμπιστεύεται τα κρατικά sites/portals για έγκυρη ενημέρωση. Ναι αυτά τα sites/portals που έχουν πληρωθεί αρκετά εκατομμύρια euros από τους φορολογούμενους έχουν την αισθητική των templates joomla και ύλη που συζητάται επί μήνες σε συναρμόδιες επιτροπές για να "γράφουν" κάποιοι υπερωρίες . Αυτά εμπιστεύεται ο lazarosk και απο εκεί αντλεί κάποια από την ενημέρωσή του . Τι να λέμε τώρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lazarosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Ξανά λέω .Υπάρχει αναγνώριση ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ να μου δείξετε ? Όλα τα άλλα είναι λόγια προς αποφυγή της ερωτήσεως μου από αυτούς που δεν έχουνε απάντηση να δώσουν .Όπως δεν είχανε και επιχειρήματα να πουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts