dalamaginho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Είμαι νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός πολυτεχνείου και πληροφορήθηκα ότι μπορώ να βγάλω άδεια ραδιοηλεκτρολόγου..μπορεί κάποιος να μου πεί,που μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 να γίνεις εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalamaginho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Συστήματα ασφαλείας;συναγερμους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Η άδεια ραδιοηλεκτρολόγου αφορά κατά βάση συστήματα ραδιοεπικοινωνιών (κεραίες κλπ) και όχι συναγερμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalamaginho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τέτοια άδεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 δεν έχει κάτι ουσιαστικό (κατά την άποψη μου) JasonK λογικά το βασικό είναι αυτό που λες απλά πιο παλιά που έψαχνα για συναγερμούς είχα βρει ότι έγραψα για αυτό το ανάφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalamaginho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Aπλά σαν νέος δεν ξέρω αν κατοχυρώνει κάποια δικαιώματα και αν αξίζει να καταθέσω δικαιολογητικά για την έκδοση της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athka Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Φίλε μου αν δεν έχει αλλάξει πρόσφατα κάτι, το κόστος είναι της τάξης των 30 €. Ενημερωτικά το λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα