Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφαρμοστικός Νόμος :"Πωλείται επιπλωμένο" & "Μπάτε σκύλοι αλέστε..."


GRTOPO

Recommended Posts

Και η αλήθεια είναι ότι δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά ακολούθησαν και συγκεκριμένες πρακτικές, ώστε να απαξιωθούν τα ελληνικά ομόλογα.

 

Να θυμίσω το Τ+10 της ΤτΕ, ή ότι το ΤΤ έριξε στην αγορά το 12% των CDS του ελληνικού χρέους επιτρέποντας κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των ελληνικών ομολόγων;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 526
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όταν όλος ο κόσμος (αγορές) δεν είχε καταλάβει τίποτα και τα σπρεντς ήταν στις 180 μονάδες αυτός ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ότι είμαστε διευθαρμένοι και απένταροι, ενώ την ίδια ώρα είχε κλείσει το deal με το IMF....... WHY???

ελα μου ντε ... και μετά αν θυμάστε ψάχναν το "βαθύ λαρύγγι"

 

δηλαδή τρώγαμε το δούλεμα της 1000ετίας

 

δεν το θυμάστε που έβγαζε λογο και έλεγε "... κυβερνώ ένα κράτος ή 'ενος διευθαρμένων ...."

το έβλεπα και νόμιζα πως το βλέπω στον ύπνο μου

το θυμάστε;

-----

 

δειτε και αυτά:

http://www.ered.gr/gr/newInside.php?art=19194

 

 

http://www.ered.gr/word/Mesoprothesmo.pdf

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ GRTOPO φαίνεται από τον ΤΡΟΠΟ που γράφεις ότι τα έχεις πάρει στο κρανίο. Οκ λογικό αλλά ηρέμησε λίγο και σκέψου αυτά που σου έγραψα. Οι κερδοσκόποι βάλθηκαν να αγοράσουν τα φοβερά "πλούτη" της Ελλάδας και είπαν να στείλουν τον ΓΑΠ για να εκτελέσει το σχέδιο. Δεν μπορούσαν να μας αγοράσουν λες ότι ώρα ήθελαν ? Τη ΔΕΗ και τον ΟΣΕ ονειρεόνται όλοι οι επενδυτές αυτού του κόσμου ? Τα οικόπεδα στην Μύκονο ? Ρε συ δεν βλέπεις ότι εδώ ξεπουλιέται η γη και δεν την αγοράζει κανείς ? Ψάξε για εξοχικό να δεις τι γίνεται. Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με θεωρίες συνομοσίας ?! Είναι δυνατόν να ψηφίσαμε τον πράκτορα των μασόνων και των Εβραίων για να μας ξεπουλήσει ? Την Ιρλανδία και αυτήν την ξεπουλησε κάποιος πράκτορας ? Δεν αντέχω άλλο συνομωσιολογία!

 

Διάβασε αυτό και συγκεκριμένα το 4. για να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς.

 

 

"......4. Στην ίδια περίοδο αναφέρεται και η άποψη ότι μπορούσαμε να είχαμε δανειστεί φθηνά στο τέλος του 2009 και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, την οποία υιοθέτησε και ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Ο μύθος αυτός καταρρίφθηκε όταν η Ιρλανδία υποχρεώθηκε να προσφύγει στον μηχανισμό έχοντας προηγουμένως αντλήσει από τις αγορές ένα αποθεματικό ύψους 32 δισ. ευρώ. Επιπλέον, ξεχνάμε ότι «φθηνά» στο τέλος του 2009 δεν ήταν δυνατόν να δανειστούμε, καθώς η πρώτη υποβάθμιση από τη Fitch είχε έρθει στις 23 του Οκτώβρη και το spread κυμαινόταν γύρω στις 200 μ. β. Και ξεχνάμε επίσης ότι σύμφωνα με την απολογιστική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, ο νέος δανεισμός το 2009 άγγιξε τα 97 δισ. ευρώ....."

Link to comment
Share on other sites

nik

 

Θα μπορούσες να τους πεις πέρα από προδότες και @φελείς .

Είναι δυνατόν να ακούμε επιχείρημα Βουλευτή ότι το ψηφίζω για να μην ρίξω την Ευρώπη ?

Είναι δυνατόν να ακούμε επιχείρημα Βουλευτή ότι μου εγγυήθηκε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός για το θέμα της ΔΕΗ ενώ τόσο καιρό ακούμε ότι θα πωληθεί το 17% των μετοχών της ?

Τα ίδια δεν έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα για συντάξεις και μισθούς και έκαναν έπειτα από 1 χρόνο το αντίθετο .

Είναι δυνατόν να απαντάει ο άλλος ότι διά του τηλεφώνου του άλλαξαν την γνώμη για ένα τόσο σοβαρό νομοσχέδιο .

Προπαντός @φελείς μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε και μετά όλα τα άλλα.

Link to comment
Share on other sites

nik για εξήγησέ μου, ποιός ήταν ο ρόλος της ΤτΕ τότε;

Ποιός ο ρόλος του ΤΤ;

 

edit: Καλά το link που έδωσες σπάει κόκκαλα!!! Οικονομικοπολιτική ανάλυση και στο πλάι τα βίντεο της Τζούλιας και των Φοιτητριών με τους Αγρότες!!! Δεν Υπάρχει!!! :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ GRTOPO φαίνεται από τον ΤΡΟΠΟ που γράφεις ότι τα έχεις πάρει στο κρανίο. Οκ λογικό αλλά ηρέμησε λίγο και σκέψου αυτά που .......

 

Δεν είναι θέμα συνωμοσίας, ανικανότητα των πολιτικών μας είναι, και βεβαίως σιωπηλή ή όχι συναίνεση του λαού.

 

Απλώς ήμασταν και είμαστε ο εύκολος στόχος / αδύναμος κρίκος. Ποιός περίμενες να χρεοκοπήσει και να ξεπουληθεί η Γερμάνια ?

 

Δεν είναι θέμα Εβραίων / Μασόνων ή τι άλλο δεν ξέρω.

Απλοί κανόνες της αγοράς είναι. Ευτελίζουμε την αξία της περιουσίας σου, σε αγοράζουμε φτηνά, μετά ανακάμπτεις και ξαναπαίρνεις αξία και εμείς κονομάμε 900 δις σε 5 χρόνια. Απλά πράγματα. Κάποτε γίνονταν μόνο ιδιωτικά πλέον το πολύ χρήμα είναι στα κράτη. Αρχικά Αφρική / Ασία, πάμε και σε Ευρώπη τώρα και μετά βλέπουμε !

Link to comment
Share on other sites

YES NIK.... yes...

ΝΑΙ τα έχω πάρει στο ΚΡΑΝΙΟ.... ΔΕ με νοιάζει (τρόπος του λέγειν) η φοροεπιδρομή που θα γίνει.... όχι ότι μου περισσεύουν για το ζειν, αλλά αυτό που θα υλοποιηθεί... το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

 

Όλο αυτό βασίζεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο Παγκοσμιοποιησης.... Να δεις πως το είπε: "We need GLOBAL GOVERNMENTS and we need them FAST" ....

Η Ελλαδίτσα μας απλά ήταν ΕΝΑΣ απο τους ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ και με ΗΓΕΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΙ YES TO ALL....

Δες πως στήλωσε τα πόδια ο Ιρλανδός για τη μείωση της φορολογίας στις εταιρείες... και φυσικά του πέρασε!!!!

 

Γιατί??? Διότι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΑ!!!!!

 

Ναι θέλουν τα πλούτη της Ελλάδας ... που τόσο περιφρονητικά τα παρουσίασες.....

Καμιά άλλη χώρα στην Ευρώπη ΔΕΝ έχει αυτά που προσφέρει η Ελλάδα:

α) Καλό καιρό ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.... για δε τα καλοκαίρια ... δε το συζητάμε με τις θάλασσες και τις ακρογιαλιές.....

β) Έχει ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ουράνιο, κάδμιο, νικέλιο, αλουμίνιο, βωξίτες κλπ) για να ΜΗΝ αναφέρω τη γεωστρατηγική θεση της... που ΤΟΣΑ χρόνια είναι γνωστός ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ την άφηναν να τον ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ: α) διότι θα είχε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ... άρα ΔΕ θα είχε ανάγκη ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ -->>> άρα ΕΛΕΓΧΟΥ

β) λόγω των μεγάλων αντιδράσεων που θα υπήρχαν από ένα μεγάλο μέρος Ελληνικού πληθυσμού το οποίο έχει ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!!! Ίσως τις Μεγαλύτερες στην Ευρώπη, στη ΔΥΣΗ.. εννοώ από τις χώρες του ΝΑΤΟ!!!!

 

Τώρα ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΡΙΜΑΣΑΝ... και από τη ΘΕΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ που βρισκόμαστε .... ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ .. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΕΙΣ... ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΦΑΚΗΣ!!!

 

Εσύ αν χρώσταγες σε μια τράπεζα.... και σε πίεζαν να ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ το σπίτι σου το οποίο ΔΕΝ το είχες ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ (=ακίνητα δημοσίου) καθώς και τα όργανα (πλοτοπαραγωγικές πηγές σου, λέω τώρα σαν τοπογράφος)... και να πάρεις ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ με σκοπό να εξοφλήσεις το παλιό ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ...... να χρωστάς και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .... ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..... ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??????

 

 

Ελπίζω να σε κάλυψα!!!

Link to comment
Share on other sites

Να κανω κ εγω μια ερωτηση.

 

Το μνημονιο 1 που προεβλεπε ακριβως τα ιδια πλην της τροποποιησης των ορων δομησης γιατι δεν σας εξοργισε το ιδιο?

 

Προεβλεπε αποκρατικοποιησεις και το 1. Τις ιδιες που προβλεπει και το 2, επειδη δεν εφαρμοστηκαν.

 

Γιατι δεν δινετε την ευκαιρια να εφαρμοστει κ να δουμε τι αοτελεσματα εχει? μεχρι τωρα ΜΟΝΟ περικοπες εχουν γινει, δεν εχει πραγματοποιηθει ΚΑΝΕΝΑ αλλο σημειο εφαρμογης δημοσιονομικης εξυγιανσης!!!! Μεχρι τωρα μονο μισθοι κ συνταξεις μειωθηκαν, και αυξηθηκαν και οι φοροι. και προφανως δεν βγαινει ετσι.....

 

Πολυς πατριωτισμος για το τιποτα grtopo, εγω τους συμπολιτες μου τους φτυνω και ουρω στα χαμενα κορμια τους, μιλαω για τους βολεμενους.

 

Και προτιμω να με κυβερνα ο ρομπει, που τουλαχιστον θα μου τη φοραει ευρωπαικα, παρα ο καθε ελληνας/εβραιος που μου τη φοραει ανατολιτικα τοσα χρονια. Ειναι καθαρα θεμα προτιμησης δηλαδη ποιος θες καθε φορα να σε ιππευει. Διαλεγω κ εγω το ταιρι μου, τον εραστη μου, το γαμια μου κ αυτος ειναι ο ευρωπαιος για μενα γιατι με ενοχλουν οι μεγαλες μυτες του ανατολιτη.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να μας πεις zavi σε τι ακριβώς και πως θα βοηθήσουν οι αποκρατικοποιήσεις, κυρίως των κερδοφόρων επιχειρήσεων, τον κόσμο ? Θα δώσουν νέες θέσεις εργασίας ? ΟΧΙ, μάλλον θα μειώσουν. Θα μειώσουν το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ? ΟΧΙ, μάλλον θα το αυξήσουν γιατί ΝΕΡΟ, ΗΛ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ κλπ είναι τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Πές μας, πως ακριβώς οι αποκρατικοποιήσεις κοινωφελών κερδοφόρων επιχειρήσεων (δεν μιλάω για το καζίνο) θα βοηθήσουν το λαο ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.