Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που μου δωσατε!Το βασικο ειναι να περασω πρωτα και μετα να μπω στο δυλλημα αλλα ενταξει το σκευτομαι πιο πριν για να μην πιεζομαι στο τελος και κανω βιαστικες κινησεις.Λοιπον απο το Τει Χαλκιδας προς θεου δεν εχω κανενα προβλημα(στην αρχη που πηγα ειχα αλλα το ξεπερασα),και οτι το πηγαινοερχομαι το ξεπερασα,και οτι καθομαι στην σχολη απο το πρωι μεχρι το βραδυ και αυτο το ξεπερασα!Το θεμα ειναι ενα οτι αρχιζουν κοβουν μισθους και σκευτομαι εγω τωρα θα χει ο πατερας μου να μου δωσει 10 ευρο να παω στην χαλκιδα η θα σταματησω τις σπουδες σε καποια φαση?Το συζητησα με τους γονεις μου και μου λενε οτι δεν εχουν προβλημα απο θεμα οικονομικο.Ναι οκ ολα αυτα δεν εχουν τωρα θεμα οικονομικο αμα αποκτησουν τι κανουμε?οπως και να χει εγω δεν καιγομουν να κανω καν μηχανογραφικο αλλα με αυτα που γινονται λεω δεν κανεις και βλεπεις που περνας.Τωρα οσον αφορα το ΤΕΙ Πειραια με Χαλκιδα ναι δεν εχω ουτε προβλημα με τον τιτλο του πτυχιου μου σε αυτο δεν ειχα ποτε κολλημα.Τωρα με εναν καθηγητη που το συζητησα μου πε μεινε χαλκιδα να περασεις πιο ευκολα.τι να πω θα δειξει...Σας ευχαριστω και παλι παρα πολυ για τον χρονο που αφιερωσατε.

Link to comment
Share on other sites

κάτι δεν έχω καταλάβει καλά....θα πάει από ΤΕΙ Χαλκίδα σε ΤΕΙ Πειραιά σωστά; Απλά όχι με μετεγγραφή αλλά σαν νεοεισακτέος.

 

Αυτό που λέω είναι ότι αν κάνει κάποιος το αντίστοιχο και είναι π.χ. Πάτρα και έρθει Αθήνα στο Μετσόβιο με μηχανογραφικό του αναγνωρίζουν μαθήματα. Δεν το άκουσα το ξέρω ότι γίνεται από δύο πολύ κοντινές μου περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.