terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 dib Δεν ειναι αυτοι οι 12 τροποι... Η καθε χρηση που λες εχει απλα αλλο συντελεστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Ζαβι ειδες τις κρατησεις???? Πως σου φαινονται με αναλυτικο??? Νομίζω ότι μιλούσες για αμοιβές και όχι για κρατήσεις.Όπως κ να χει, οι κρατήσεις είναι απίστευτα αστείο θέαμα, μονο κ μόνο για τα ψηφία τους!!!:lol: Πρόχειρος υπολογισμός, αυξάνεται το κόστος κατά 10% χωρίς πολλά-πολλά, με το καλημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Δεν παει ρε συ 10% πανω.. Δεν ειδες τα νουμερα???? Μιλαμε για 300-500% πανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 ειναι σοβαροι??????????? παει τα κλεισαμε τα γραφεια.λαλαλαλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim10 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Ποια σοβαρότητα; Είδατε τι έγινε με τα ταξί; Ο νόμος ρέππα που μας πρήζανε επί μήνες, τώρα που ήρθε η ώρα της υπογραφής από τον ραγκούση απορρίπτεται και πάνε για πλήρη απελευθέρωση. Κυβέρνηση σκορποχώρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Δεν παει ρε συ 10% πανω..Δεν ειδες τα νουμερα???? Μιλαμε για 300-500% πανω... Για κατασκευαστικό κόστος μιλάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsel. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Συνάδελφοι, έχω να θέσω ενα καίριο μου ερώτημα.Ετοιμάζω την πρώτη μου άδεια (επιτέλους!!!) και ετοιμαζόμουν αύριο να βγάλω φορολογικά.Τι να κάνω; Αφήστε που έχω ήδη πεί στον ιδιοκτήτη πόσα χρήματα απαιτούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Να κόψεις τις φλέβες σου.Δεν περνάνε, δυστυχώς.Καλή αρχή και καλές δουλειές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Συνάδελφοι, έχω να θέσω ενα καίριο μου ερώτημα.Ετοιμάζω την πρώτη μου άδεια (επιτέλους!!!) και ετοιμαζόμουν αύριο να βγάλω φορολογικά.Τι να κάνω; Αφήστε που έχω ήδη πεί στον ιδιοκτήτη πόσα χρήματα απαιτούνται. τα ιδια επαθα κι εγω.και τωρα τι κανουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsel. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Συγνώμη, είμαι και νέα, οτάν λες δεν περνάνε τι εννοείς; Δεν βγαίνουν άδειες; Έχουν παγώσει οι διαδικασίες μεχρι να διευκρινηστεί τι θα γίνει;Δεν τα δέχονται στο Τ.Ε.Ε.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα