Πάνος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Καλησπερα! Ξερει κανεις που μπορουμε να δωσουμε τα απροβλεπτα στις αμοιβες της Civiltech? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Τι εννοεις απορβλεπτα????? Για ιδιωτικα εργα??? Για αμοιβες εκδοσης ΟΑ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 εγώ πάω στην ενότητα του αναλύτικού προυπολογισμού και δημιουργώ νέα εργασία και βάζω το ποσό γενικά είναι πολύ δυσχρηστο το πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Μα τι είναι αυτά τα απρόβλεπτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Απροβλεπτα στον αναλυτικο υποθετω.. Αλλα δεν νομιζω να εχει νοημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις! Δεν ημουν σαφης! Για τα ιδιωτικα εργα μιλαω με αναλυτικο προυπολογισμο! Αν τελει μου ειπαν απο τη Τεχνικη υποστηριξη οτι τα απροβλεπτα τα δινεις στον αναλυτικο προυπολογισμο! γενικά είναι πολύ δυσχρηστο το πρόγραμμα Συμφωνω! Υπαρχει καποιο αλλο πιο ευχρηστο προγραμμα? Εχω μεινει λιγο πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα