Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Γνωρίζετε εαν υπάρχουν Δήμοι στους οποίους, έχουν πληρωθεί λογαριασμοί δημοσίων έργων; πολλοί Δήμοι δεν έχουν πληρώσει οφειλές λογαριασμών και υπάρχει ανησυχία για το εαν σκοπεύουν να τους πληρώσουν
gzin Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 για ποιούς Δήμους μιλάς, για ποιά έργα, για ποιό κράτος.υπομονή.παντού τα ίδια. με χίλια ζόρια υπογράφτηκε σήμερα λογ/μός και πάω περιφέρεια χέρι με χέρι να πάρω αρ, πρωτ. και έχουν ένα Α4 στο ασανσέρ "λόγω μετακόμισης της Υπηρεσίας όλες οι λειτουργίες την άλλη βδομάδα"
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 ελάχιστοι πληρώνουν και πληρώνονται τα έργα που έχουν χρηματοδότηση από δημοτικά τέλη όλα τα άλλα ελάχιστα
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 δηλαδή πληρώνονται μόνο (κάποια από) τα έργα που έχουν χρηματοδότηση από τακτικά έσοδα του Δήμου; και αυτά σε κάποιους Δήμους το παράλλογο (και επικίνδυνο) είναι ότι συνεχίζουν να δημοπρατούν έργα χωρίς να έχουν πληρώσει τις περσινές οφειλές!
minb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 απο θεσσαλονικη λεφτα μονο σους δημους Καλαμαριας , Θερμης , Νεάπολης- Συκεων, οι οποιοι ειναι και απο τους πιο πλουσιους σε ολη την Ελλαδα και διαθετουν δικους τους πορους. ολα τα υπολοιπα απολυτως τιποτα...Καθως και οι χρηματοδοτησεις απο το κρατος π.χ. ΣΑΤΑ ,Θησεας κτλ. εχουν ανασταλει ολοσκερώς. Και ιδιους πόρους δεν έχουν για να πληρώσουν.
Barbatos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Εδώ έχουν φάει τα λεφτά του ΘΗΣΕΑΣ...αλλά δεν υπάρχει κράτος να τους κάνει κάτι και να επέμβει...
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 στην Αθήνα έχω να πληρωθώ από Δήμο από πέρσυ το Νοέμβριο, και ήμουν και από τους τυχερούς μάλλον... μπάχαλο παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω που θα βγει η όλη κατάσταση
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα