Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα συνάδελφοι

Ψάχνω ένα πολύ καλό βιβλίο για εκμάθηση του AutoCad 2008.

Γνωρίζει κανείς ποιο να πάρω?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύτηκε

ελληνικό ή αγγλικό.

Για τσάμπα λύση ψάξε να βρεις κανένα συγγενή φοιτητή σε πολιτικού μηχανικούς τοπογράφους αει τει κτλ τους δίνουν βιβλία του εμπορίου πλέον.

Δημοσιεύτηκε

Ελληνικό ψαχνω

Δεν έχω κανένα συγγενή φοιτητή δυστυχώς

Μόνο από βιβλιοπωλεία αλλά θέλω να ξέρω να μην πηγαίνω ψάχνοντας

Δημοσιεύτηκε

Τότε ενδεχομένως να μη σε καλύπτει. Πήγαινε σε κανένα κεντρικό βιβλιοπωλείο και δες το. Αν δεν έχει εκεί που είσαι, τότε να στο στείλω να το δεις.

Δημοσιεύτηκε

Και του Καπου και του Κορδονια, οπως επισης και του Γκιουρδα, είναι καλά τα βιβλία. Τα συγκεκριμένα δεν ξέρω, γενικά μιλάω. Αν και δε θα πρότεινα βιβλίο προσανατολισμένο στην ACTA... Επίσης υπάρχει και ο επίσημος οδηγός της Autodesk. Καλό θα ήταν να πάρεις βιβλίο που να λέει στον τίτλο τη λέξη "οδηγός". Συνήθως αυτά τα βιβλία είναι με παραδείγματα βήμα-βήμα και είναι πιο εύκολα και κατανοητά. Αλλά αφού ξεκινάς να μάθεις ένα πρόγραμμα, γιατί ξεκινάς με παλιά έκδοση?? (αυτό για εμένα είναι λάθος)

*edit*

Autodesk official training guide:

Mastering AutoCAD 2011 and AutoCAD LT 2011

Δημοσιεύτηκε

συμφωνώ με τον Στέφανο...υπάρχουν κάποιες ειδικες συνθήκες που σε οδηγούν σ αυτο;π.χ specs,δεν θέλεις τα ribbon κτλ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.