gegial Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΙ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Συγγνώμη για την δική μου αφελή ερώτηση. Στη σχολή που έβγαλες τι σας έμαθαν? (προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Άσε που θα φας και κίτρινη κάρτα από τους κανόνες του μαγαζιού)
gegial Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Κατά τα 3/4 είναι ιδία με την ηλεκτρολογία και το αλλο 1/4 είχε προγραμματισμό από οτι εχω μιλήσει, είναι σχεδόν ίδια με τα ΤΕΙ αυτοματισμού
gegial Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Συγγνώμη για την δική μου αφελή ερώτηση.Στη σχολή που έβγαλες τι σας έμαθαν? (προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Άσε που θα φας και κίτρινη κάρτα από τους κανόνες του μαγαζιού) Κατά τα 3/4 είναι ιδία με την ηλεκτρολογία και το αλλο 1/4 είχε προγραμματισμό από οτι εχω μιλήσει, είναι σχεδόν ίδια με τα ΤΕΙ αυτοματισμού
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Ευχαριστώ. Άρα χρησιμότατη σαν γνωστικό περιεχόμενο. Για τα επαγγελματικά σου δικαιώματα μάλλον είμαι ο πιο ακατάλληλος να σου πω. Πιθανολογώ συνάδελφοι της ειδικότητας σου να ξέρουν καλύτερα. Θα έπρεπε όμως και από την σχολή να σας είχαν έστω ένα έντυπο που να έδινε τουλάχιστον τις βασικές κατευθύνσεις χωρίς βερμπαλισμούς.
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Αν είσαι από ΤΕΙ όπως αυτό του αυτοματισμού τότε δεν έχεις ΕΔ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα