atheatos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Φυλή μου καλησπέρα Θέλω να κατασκευάσω μια αποθήκη σε ένα στρέμμα, σε περιοχή που είναι ειπώ ένταξη. Το κτίσμα θα είναι 600 τετραγωνικά, με πλαστική οροφή Θα θελα να μου Πίτε τι ακριβός χριάζω με από χαρτιά και πώς πρέπει να ξεκινήσω
Enigmatic Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις μηχανικό μελετητη για την αποθήκη. Μετά γίνεται αίτηση στην πολεοδομία για άδεια ανέγερσης. Ο φάκελος για την άδεια περιλαμβάνει τη μελέτη και κάποια άλλα έγγραφα μικρότερης σημασίας.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Ξεκίνα από ένα τοπογράφο ή πολιτικό μηχανικό για να σου κάνει ένα τοπογραφικό για να δεις αν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο το γήπεδο...
proteas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Πρώτ'απ'όλα ΑΦΜ - Τίτλο ιδιοκτησίας - Δ.Α.Ταυτότητας ή Διαβατήριο ... τα υπόλοιπα είναι του Μηχανικού ...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Στην συγκεκριμένη ειδική περίπτωση ας συμπληρώσει ακόμα και τις απλές αιτήσεις ο μηχανικός λέω εγώ. atheatos, αν μπορείς μου λες τι ειδικότητα είναι αυτό που έχεις δηλώσει στον προφίλ σου? (Ειδικότητα: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε Ν)
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 ...............................
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Ναι μπρε το καταλάβαμε που είναι το πρόβλημα, στις φυλές του παραδείσου είπαμε... μερσί protea
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 ε οχι και του Παραδείσου, ΟΧΙ, των ινδιάνων μήπως?
proteas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2011 Στην συγκεκριμένη ειδική περίπτωση ας συμπληρώσει ακόμα και τις απλές αιτήσεις ο μηχανικός λέω εγώ. atheatos, αν μπορείς μου λες τι ειδικότητα είναι αυτό που έχεις δηλώσει στον προφίλ σου? (Ειδικότητα: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε Ν) Το σχόλιο έσπασε κόκαλα ... ντρέπομαι αλλά το ομολογώ ... άργησα να το πιάσω ...!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα