pariah7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Συναδελφοι μ/κοι των ΤΕΙ προτεινω σε οσους ειναι απο Αθηνα(για αρχη) να συναντηθουμε απο κοντα στο Θησειο στις 3 Αυγουστου(οσοι τουλαχιστον εχουμε παραμεινει εδω) για να γνωριστουμε απο κοντα και να ανταλλαξουμε αποψεις για το μειζον θεμα των επ. δικαιωματων που μας απασχολει. Περιμενω την ανταποκρισης σας Να μην με παρεξηγουν οι υπολοιποι συναδελφοι απο τα Πανεπιστημια, ευχαριστως να συναντηθουμε και καποια αλλη στιγμη ολα τα μελη του φορουμ, απλα θεωρω οτι το συγκεκριμενο θεμα πρεπει πρωτα να το συζητησουμε μεταξυ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 pariah7 καλή η ιδέα αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να συμμετάσχω καθώς κατοικοεδρεύω στην Καστοριά. Αν κάποια στιγμή κατέβω Αθήνα ευχαρίστως να συναντηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariah7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 ελα μωρε σιγα τι ειναι Καστορια -Αθηνα στις μερες μας!! , Οκ ελπιζω να βρεθουμε καποια στιγμη αν κατεβεις Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Δεν είναι τίποτα το ξέρω και έχω και πολλούς λόγους για να κατέβω. Απλώς αυτή τη περίοδο πνίγομαι κυριολεκτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Θα στειλουμε μεταμφιεσμένους πρακτορες, να το ξερετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariah7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 χαχαχα καλο. Λοιπον επειδη εχουμε συνηθισει να μαλωνουμε απο το φορουμ φερτε τα λαπτοπ σας για να τα λεμε εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 xaxaxa Barracuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariah7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Παιδια μην σκοτωνεστε να τα πουμε απο κοντα δεν θα βρισκω μερος να κλεισω! σιγα σιγα, οχι ολοι μαζι. Μαλλον δεν υπαρχει ενδιαφερον... μετα ομως μην παραπονιομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Απλώς έπεσες στο θερινό τμήμα της Βουλής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Έτσι αγαπητέ Pariah. Δυστυχώς ο Αυγουστος είναι δύσκολος μήνας και εγώ προσωπικά ΣΚ μέχρι 20 Αυγουστου λίγο δύσκολο λόγω δουλειάς. Πάντως να το κανονίσουμε αμέσως μετά τις διακοπές και προσωπική μου άποψη είναι να είναι και ένα γενικό meeting του forum. Τουλάχιστον να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που διαφωνούν με τα αιτήματά μας ώστε να εκτελεστούν μετά την άνοδό μας στην εξουσία χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα