panos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Πολύ δυνατό πρόγραμμα αναλυτικότατο τεύχος αλλα οταν έχεις μεγάλο φορέα τα πράγματα περιπλέκονται λίγο.
palex Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2008 Το Woodexpress και το roof επιλύουν μόνο ζευκτά σε κατακόρυφο επίπεδο. Τι γίνεται άμα έχεις να επιλύσεις 4ριχτι στέγη???
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος Κανονισμός βάσει του οποίου υπολογίζονται οι ξύλινες στέγες ; Επίσης , ποιά προγράμματα υπάρχουν στην αγορά ; Έχω δει το STATICS το οποίο όμως μπορεί να υπολογίσει μόνο ζευκτά και όχι άλλες κατασκευές - εμένα με ενδιαφέρουν στέγες με σοφίτες (όπου πρακτικά υπάρχουν περισσότεροι ορθοστάτες) .
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 wood express απο τη runet με τα χίλια!!
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Οι κανονισμοί είναι οι EC1 (φορτία) ή Κανονισμός Φορτίσεων του 1945 και EC5 (ξύλινες κατασκευές) και ΕΑΚ (αντισειμσικός).
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 panos : με τα χίλια!! Τι εννοείς χίλια ; Ευρώ ; Πάντως , για να μιλάμε συγκεκριμένα , έφτιαξα ένα σχεδιάκι : μπορεί να μου λύσει κάτι τέτοιο ;
acnt Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Εννοεί ασυζητητί! Μπές στο site, θα σου λυθούν οι απορίες...
gkol Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2008 Επιπεδα δικτυωματα λυνει και οχι φορεις στο χωρο. Παρατηρηση απλα για να εισαι ενημερος...χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι αξιόλογο...το θεωρώ πολύ καλό προγραμμα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα