iron686 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Καλησπέρα. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τα εξής. Για μια οικοδομή της οποίας ο φέρων οργανισμός είναι έτοιμος, πόσο θα κοστίσει περίπου (τιμές 2011): - τοιχοδομές (ευρώ/τμ υλικό+εργασία) - σοβατίσματα (ευρώ/τμ υλικό+εργασία) - δάπεδα (ευρώ/τμ υλικό+εργασία) - σκαλωσιές (ευρώ/τμ αν χρειαστούν) Πώς μπορώ να προϋπολογίσω το ΙΚΑ, δεδομένου ότι δε συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αναρτάτε τα θέματά σας στην σωστή θεματική κατηγορία. AlexisPap Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Τα θέλεις σε Word ή σε Excel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron686 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Σε Excel. Αλλά δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Τα θέλεις σε Word ή σε Excel? κι εμενα θα με ενδιεφερε αυτο agrafiot.ευχαριστω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 Επειδή λόγω κρίσης οι τιμές παίζουν πολύ πάνω-κάτω, κάνε μια έρευνα αγοράς από εργολάβους στην περιοχή σου και αμέσως θα βρεις τις απαντήσεις σου. Για το ΙΚΑ θα πρέπει να βρεις από τον πίνακα 1 τα ημερομίσθια που αναλογούν στις εργασίες που θες και βάλε μια μέση τιμή περίπου 60€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harristheo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 καλησπέρα έχω σε excell τον πινακα 1 ΙΚΑ όπου μπορούμε βάζοντας τισ επιφάνειες στην σωστή κατηγορία να μας δώσει τα τελικά ένσημα. πως μπορώ να το ανεβάσω? ευχαριστώ Χάρης ελπίζω να τα κατάφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Οι τιμές παίζουν πολύ ανάλογα με την τοποθεσία του έργου και το μέγεθος. Όσο πιο μακριά είσαι από τον πολιτισμό τόσο μεγαλύτερο το κόστος μετακίνησης υλικών και συνεργείων. Όσο πιο μακριά από την Αττική τόσο πιο λογικές τιμές. Κάποια έξοδα των συνεργείων είναι πάγια, είτε φτιάξεις ένα έργο 150μ² είτε 1000μ². Προφανώς στην δεύτερη περίπτωση μειώνεται το κόστος ανά τ.μ. Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με την πολυπλοκότητα της κατασκευής. Ακόμα και το ΙΚΑ δεν είναι σταθερό, στους πιο έμπειρους εργάτες κοστίζουν τα ένσημα περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVT Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Εχε υπόψιν σου και την ποιότητα (το λεω μιας και δεν το αναφερατε καθόλου)...πολλές φορές το ψάξιμο για φτήνες λύσεις μπορεί να αποβεί μοιραίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 καλησπέρα έχω σε excell τον πινακα 1 ικα όπου μπορούμε βάζοντας τισ επιφάνειες στην σωστή κατηγορία να μας δώσει τα τελικά ένσημα. πως μπορώ να το ανεβάσω? ευχαριστώ χάρης ελπίζω να τα κατάφερα θα ηθελα κ εγω το excel, αν ειναι ευκολο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Koulogiannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Το excel θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Μπορεί να ανέβει σε κάποιο rapidshare να το κατεβάσουν όσοι ενδιαφέρονται? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα