hkamp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Δεν υπάρχει θέμα κρίσης σε αυτή την περίπτωση. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που εναπόκειται στην κρίση του επιθεωρητή το αν θα θεωρήσεις ένα χώρο με χρήση διαμερίσματος κάτι άλλο εκτός από θερμαινόμενο χώρο. Αν υπάρχει σε τμήμα κτιρίου επιφάνεια σε επαφή με μθχ τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απλοποίηση U/2 και δε ζητάς πληρωμή για τα τμ του μθχ. Το δάπεδο θα μπει σαν πυλωτή στην καρτέλα των αδιαφανών προς εξ. περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Δεν διαφωνουμε hkamp. Το ειπα στην αρχη.αν ειναι διαμερισμα ειναι στη ζωνη. Δεν γνωριζω τι συναντησε... Να βοηθησουμε προσπαθουμε ολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manospan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Διάβασα με προσοχή τις απαντήσεις σας το κάτω διαμέρισμα δν έχει κάνενα σύστημα θέρμανσης οπότε θεώρησα να το αντιμετωπίσω έτσι.Αλλά κατάλαβα από τα μηνύματα σας ότι είναι λανθασμένος και θα το αγνοήσω τελείως. Σας ευχαριστώ για τη βοηθειά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyA Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Συνάδελφοι Καλησπέρα! Σε ΠΕΑ για το ¨Εξοικονομώ¨ έχω Μονοκατοικία που συνορεύει στην μια πλευρά της με αποθήκη(ΜΘΧ) η οποία δεν φαίνεται στην άδεια. Την απλοποιητική παραδοχή δεν μπορώ να την πάρω ???? Οπότε την περιγράφω ως ΜΘΧ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ναι δεν μπορείς, η απλοποιητική παραδοχή ισχύει μόνο σε τμήμα κτηρίου (διαμέρισμα σε πολυκατοικία), οπότε πας ως ΜΘΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmentzos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 (edited) Εκτός και εάν καλύπτεσαι με το 10% του όγκου. Οπότε μπορείς την αποθήκη να την εντάξεις στην ζώνη σου Edited Απρίλιος 9 , 2013 by mixmentzos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Μελετησε την καλυτερα, ετσι κι αλλιως θα στην εγκρινουν στα τετραγωνικα προς πληρωμη, οποτε ειναι προς οφελος σου Εδω εμενα μου εγκρινανε το μπαζωμα κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Εκτός και εάν καλύπτεσαι με το 10% του όγκου. Οπότε μπορείς την αποθήκη να την εντάξεις στην ζώνη σου Συνάδελφε, αυτό με το 10%, νομίζω οτι ισχύει μόνο στη ΜΕΑ και όχι στο ΠΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmentzos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (edited) Παρακαλώ εάν μπορείτε να υποδείξετε που ορίζεται αυτό ? (Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το έχω υπόψη) Ευχαριστώ Edited Απρίλιος 10 , 2013 by mixmentzos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει, απο την παργ. 2.2 (σελ. 18 & 19) της ΤΟΤΕΕ 1 και ειδικότερα στη τελευταία παργ. της σελ. 19 Αν έχω καταλαβει λάθος, παρακαλώ τους συναδέλφους να με διορθωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα