NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Γειωση. \Μόνο? Αντίσταση μόνωσης αγωγών δεν χρειάζεται?
jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Αντίσταση μόνωσης καλωδίων ανά κύκλωμα και γείωση επίσης βάζεις σχόλιο ότι οι μετρήσεις έγιναν χωρίς να έχει ηλεκτροδοτηθεί ο σταθμός
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Αντισταση μονωσης εγω δεν μετραω.Μονο γειωση και αν δεν ειναι δυνατη η μετρηση τοτε,βρογχο σφαλματος.
corsakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Αντισταση μονωσης στα καλωδια AC και DC? Στα DC Με τα Panel "μεσα" ή οχι?
magic_jim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Να ρωτησω κατι, για την ΥΔΕ που παραδιδουμε για φωτοβολταικα πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε κανει μετρησεις με το ειδικο οργανο?ειναι υποχρεωτικο?για οσους δεν εχουν?
corsakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Γεια οσους δεν εχουν φωναζουν ενα συναδελφο να τους κανει τη μετρηση. Καποιο τυπικο μονογραμικο μπορει καποιος να δειξει για την εγκαταστση φωτοβολταικων?
mechanic_student Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους, διάβασα όλο το νημα σχετικά με την νέα ΥΔΕ και τα φωτοβολταικά (και για το αν τελικά αφήνουμε αρκετα κενά με την αντίστοιχη υποσημείωση ή όχι λόγω ασαφειας του ΕΛΟΤ HD384 ως προς τα φβ). Θα ήμουν πολύ ευγνώμων όποιος συνάδελφος θέλει να μου στείλει με email μία που έχει συντάξει να την έχω σαν οδηγό στην πρώτη νέα ΥΔΕπου θέλω να συμπληρώσω για οικιακό φβ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Stam0s Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Η νέα Υ.Δ.Ε οσον αφορά τα Φωτοβολταικά ( μέχρι 10 Kw ) ζητείται ανάλογα με το υπάλληλο της κάθε ΔΕΗ .Κάποιοι το θέλουν κάποιοι άλλοι όχι . Η μόνη μέτρηση που μπορεί να γίνει ( επειδή το σύστημα δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο ) είναι αυτή της Αντίστασης γείωσης . Όλα τα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνονται όπως ξέρουμε ήδη απο την παλιά . Τα πεδία που δεν μπορούμε να μετρήσουμε μένουν κενά και συμπληρώνουμε στις παρατηρήσεις το λόγο που μένουν κενά .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα