ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 δεν συνηθίζω να κάνω διαφήμιση σε ένα προϊον .......... δηλώνω ερωτευμένος ......μου πηρε απο ταυτοτητα εως διαβατήριο
hektor Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2022 Καλημέρα. Κάποιο εργαστήριο για καλιμπαρισμα ξέρει κανείς? Έχω ένα testboy tv455..δεν νομίζω να έχει θέμα αλλά μετά από πολλά χρόνια λέω να το στείλω για διακριβωση.
Gauss1777 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 Συνάδελφοι, έχετε άποψη για το όργανο Uni-T UT595? Ξέρω ότι είναι κινέζικο, αλλά είναι και το φθηνότερο που υπάρχει στην αγορά. Είναι στα 595 ευρώ.
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 Καλησπέρα. Εχω το Macrotest G3 εδώ κα 1 χρόνο.. Το τελευταίο καιρό που και που σβήνει κατά την διάρκεια των μετρήσεων και συγκεκριμένα βρόχου σφάλματος . Οι μπαταρίες ειναι φορτισμένες και δεν είναι θέμα μπαταρίας. Μετά το σβήσιμο κάνει κάνα 5 λεπτο να ξανά πάρει μπρος και συνεχίζει σαν να μην έγινε τπτ.. Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον συνάδελφο κάτι παρόμοιο ;; Θα το στείλω Elemko για έλεγχο αλλά αναρωτιέμαι αν έχει συμβεί και σε άλλον συνάδελφο κάτι παρόμοιο ..
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 On 13/1/2024 at 12:01 ΠΜ, Gauss1777 said: Συνάδελφοι, έχετε άποψη για το όργανο Uni-T UT595? Ξέρω ότι είναι κινέζικο, αλλά είναι και το φθηνότερο που υπάρχει στην αγορά. Είναι στα 595 ευρώ. Μακριά απο Unit ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα