corsakias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 To testboy ειναι κινεζικης κατασκευης και προελευσης. Αυτο τουλαχιστον καταλαβαίνω διαβάζοντας http://www.testboy.de/en/company/ Παντως σε σχεση με τα υπολοιπα οργανα που κυκλοφορουν, metrel, fluke makro κλπ δείχνει πολύ συμμαζεμενο και μικρό με ότι θετικο ή αρνητικο συνεπάγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Που το ίδες οτι είναι κινέζικη εταιρία εφόσον εδρεύει στην Γερμανία.Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά να λέει οτι είναι κινέζικης προέλευσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avdiritis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Απο όσο έχω δει η TESTBOY είναι κινέζικη εταιρία, η οποία έχει επεκταθεί πολύ και την προόθηση του συγκεκριμένου οργάνου το κάνει μέσω γερμανίας. Επομένως αυτό που λέει ο corsakias έχει μια βάση. Τώρα αν είμαι πιστοποιημένο όργανο και κάνει όντως τα όσα λέει και με 5 χρόνια εγγύηση δεν με χαλάει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Μάλλον κατάλαβα εγώ λάθος μετά,πάντως ούτε εμένα με χαλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasinos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Ξερει καποιος της Fluke ποσο παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Περίπου στα 2000 Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Το metrel που το θεωρώ αρκετά αξιόπιστο έχει 1600€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Γιατί το Macrotest της ΕΛΕΜΚΟ δεν κάνει για έλεγχο κατά ΕΛΟΤ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Καλό είναι ,μόνο που είναι παλιό μοντέλο και δεν υποστηριζει την τελευταια εκδοση(17η) του hd384 αλλα την προτελευταια(16η). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Ξερει καποιος της Fluke ποσο παει? Το FLUKE 1653B έχει 1100ευρώ +ΦΠΑ πλήρες με ΚΙΤ μέτρησης γείωσης και λογισμικό για συνδεση με Η/Υ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα