hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Ε τότε κάτι δεν πάει καλά με τον ΔΔΕ, μπορεί η εγκατάσταση να μην έχει γείωση καθόλου .Μέτρα τη τάση με το όργανο να δείς πόσα volt έχεις μεταξύ φάσης και γείωσης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alastis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Φανταζομαι, το αυτονοητο, να τσεκαρεις και μια αλλη εγκατασταση το εχεις κανει ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 (edited) Σιγά μην πάει 1500.Μάλλον παραμύθι σου πούλαγε για να σου πουλήσει το όργανο . Καλα, και εγω λεω οτι αποκλειεται να παει 1500 ευρω. Ποιος θα το παρει μετα. Ενταξει οργανο ειναι σε γενικες γραμμες. Μειονεκτημα οι 6 ΑΑ μπαταριες, δεν το εχω ξαναδει αυτο. Δεν μπορουσαν να του βαλουν μια επαναφορτιζομενη 9v ? Ελεος. Διαβασα σχολιο μελους που παραπονεθηκε για την αυτονομια αλλα φανταστηκα θα εχει μικρης αυτονομιας επαναφορτιζομενη. Για την συγκεκριμενη προσφορα, το 5035 στα 780+φπα πανελλαδικα, τα τοπικα μαγαζια δεν βγαζουν φραγκο και παιζουν το ρολο της εξυπηρετησης των ηλεκτρολογων, οσο το παιρνουν τοσο το δινουν. Ισως παιρνουν μια μικρη προμηθεια απο την κατασκευαστρια κατοπιν εορτης. Δεν το ξερω. Παντως οσο το αγορασαν απο την αποθηκη τοσο μου το εδωσαν. Ειδα τα παραστατικα. Edited Μάρτιος 24 , 2012 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 To καλό με το testboy είναι ότι έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και επίσης κάνει έλεγχο λειτουργίας ΔΔΕ AC/DC τύπου Α και τύπου Β που το macrotest δεν κάνει. Επίσης κάνει και μέτρηση πτώσης τάσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Έχει κανείς άποψη για το combo της metrel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasinos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Μιας και γινεται αναφορα στο θεμα αυτονομιας μπαταριων και στο FLUKE 1653B τιςΑΑ τις τρωει μετα απο 4-5 ολοκληρωμενες μετρησεις,μαλλον παω για επαναφορτιζομενες μιας και εγκρινει το 1,2v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avdiritis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αυτό παρατήρησα και εγώ με το FLUKE συνάδελεφε, είναι ένα μειονέκτημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Εννοείται οτι το δοκίμασα σε άλλες 4 εγκαταστάσεις............... επίσης μου γράφει κανονικά οτι μεταξύ φάσης και γης έχει τάση. Το θέμα είναι οτι μετράω συνέχεια και μου βγάζει 560Ω!!!!,....κάνω calibration για αντιστάθμιση αντίστασης καλωδίων και δεν την κάνει.... μίλησα με το service και σήμερα το στέλνω για έλεγχο,......να δούμε τι θα βγάλει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Πάρα πολλά είναι τα 560 Ω που σου βγάζει στον έλεγχο συνέχειας αγωγού προστασίας.Αντιστάθμιση κάνεις βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια L,N,PE. Μπορεί να έχει πρόβλημα το όργανο άλλα πάλι περίεργο μου φαίνεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 εγυηση εχει? ποτε εγινε η διακριβωση? Μυριζομαι προβληματικο όργανο που μαλλον δεν ελεχθηκε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα