Indusys Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Κανά κατοστάρικο είναι η ιστορία να ξέρεις.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (edited) Στην εταιρια μου ειπαν οτι ειναι ακομα εντος εγγυησης (4 ετη). Η τιμη της διακριβωσης με το φπα λιγο κατω απο το ποσο που γραφεις. Μακαρι να φτιαχνεται, γιατι τετοιες εποχες δεν περισσευει αλλο χιλιαρικο για καινουριο Edited Αύγουστος 24 , 2015 by ckiriako
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Update, το οργανο εφυγε Ιταλια και επισκευαστηκε εντος εγγυησης, και γυρισε μαζι με τα εγγραφα της νεας διακριβωσης προχτες. Η διαδικασια αργησε λιγακι, αλλα απο την ελεμκο προσφερθηκαν να μου δωσουν οργανο αντικαταστασης μεχρι να παρω το δικο μου. Επιβαρυνθηκα μονο τα εξοδα του πηγαινελα ιταλια, κατι λιγοτερο απο 50αρικο. Τελος καλο, ολα καλα. Ελπιζω να μην ξαναχαλασει, γιατι δεν ειναι και πολυ δουλεμενο. Ευχαριστω το παλικαρι στο σερβις της ελεμκο (ισως να μην θελει να γραψω το ονομα του). Αυτα (Απο το σερβις μου ειπαν οτι το πολυοργανο δουλευει και με επαναφορτιζομενες, και οτι δεν φταιει αυτο για την βλαβη. Καλου κακου θα το δουλευω μονο με αλκαλικες 1 χρησης απο εδω και περα)
hektor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Τελικά η επαναφορτιζόμενες είναι μια μλκ και μισή. Εχω αλλάξει 3 φορές την επαναφορτιζόμενη του δικού μου οργάνου SONEL MPI 520.Τώρα το δουλεύω μόνο με αλκαλικές και δουλεύει μια χαρά .
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Δεν κρατανε πολυ. Ή καλυτερα, οι συσκευες βλεπουν μικροτερη ταση και ζητανε νεες μπαταριες πιο γρηγορα. Και στο φορητο gps οποτε παω στο βουνο κανενα σκαρφαλωμα μου ζηταει συνεχεια μπαταριες. Αλκαλικες και ανακυκλωση
RyDeR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Καλησπέρα, ποια είναι η αντιπροσωπεία για τα Sonel; Είμαι μεταξύ του mpi520 και του EurotestXE-BT. Άλλη πρόταση;
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Για SONEL http://www.technical-development.gr/portal/
jvas85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 καλησπερα συναδελφοι, Ενδιαφερομαι να αγορασω οργανο μετρησης για ΥΔΕ και θελω να εχει τη δυνατοτητα να μετραει αντισταση γειωσης με δυο αμπεροτσιμπιδες (μετρηση βρογχου γειωσης με δυο αμπεροτσιμπιδες). Γνωριζω οτι τη δυνατοτητα αυτη την δινει το metrel, Γνωριζει κανεις αμα την προσφρει και το μοντελο της fluke 1654b; Υπαρχει καποιο μοντελο που μου προτεινεται; Ευχαριστω
el greco Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 http://www.test4less.co.uk/details.asp?CategoryID=15&ProductID=2815&Product=Fluke%201654B%20Multifunction%20Installation%20Tester ριξε μια ματια αν αυτα που ζητας τα εχει.
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 καλησπερα συναδελφοι, Ενδιαφερομαι να αγορασω οργανο μετρησης για ΥΔΕ και θελω να εχει τη δυνατοτητα να μετραει αντισταση γειωσης με δυο αμπεροτσιμπιδες (μετρηση βρογχου γειωσης με δυο αμπεροτσιμπιδες). Γνωριζω οτι τη δυνατοτητα αυτη την δινει το metrel, Γνωριζει κανεις αμα την προσφρει και το μοντελο της fluke 1654b; Υπαρχει καποιο μοντελο που μου προτεινεται; Ευχαριστω Η συγκεκριμένη μέτρηση γείωσης δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με το ΕΛΟΤ HD 384
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα