savas69 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΕΛΕ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Οχι. Απαιτειται οργανο κατασκευασμενο για αυτο το σκοπο
savas69 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Εκτος απο τα πολυοργανα που υπαρχουν και με δεδομενο οτι εχω γειωσωμετρο και meger εχεις υποψιν καποιο tester για ρελε διαφυγης?
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Εφοσον εχεις οργανα για μετρηση αντιστασης μονωσης και μετρησης γειωσης ψαξε στο google για rcd tester. Η απορια μου βεβαια ειναι πως εχεις σκοπο να μετρας βροχο σφαλματος και συνεχεια αγωγων...
hektor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Μάλλον θα πρέπει να προμηθευτείς ειδικό όργανο που να κάνει όλες τις μετρήσεις για ΥΔΕ
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Χρειάζεσε ειδικό όργανο πιστοποιημένο για έλεγχο ΕΗΕ και στην ΥΔΕ πρέπει να αναγράφεις το serial number του.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 savas 69 ο stayros έχει δίκιο, χρειάζεσαι διαπιστευμένο όργανο αλλά δεν είναι ανάγκη να έχεις όργανο για αυτή τη μέτρηση (RCD) μπορείς να χουφτώσεις την φάση με γυμνά χέρια κ αν λειτουργήσει ο RCD τότε ΝΑΙ!!! μπορείς να υπογράψεις την ΥΔΕ μπορείς να δεις μερικά tester rcd ΕΔΩ 1
Indusys Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Οι μπαταριες του ειναι θεμα... επαναφορτιζομενες δεν εχω βαλει, αλκαλικες μονο. Αν εκλεινα μια μεγαλη δουλιτσα θα την εψαχνα για επαναφορτιζομενες. Το μανιουαλ πρεπει να αναφερει αν δεχεται επαναφορτιζομενες, πρεπει να το ριξουμε μια ματια. Το μοναδικο μελανο σημειο που βρισκω στο μακροτεστ ειναι η αυτονομια. Οχι οτι εχω δουλεψει και αλλα οργανα, αλλα απο οτι διαβαζω ανταγωνιστικα μηχανηματα βγαζουν περισσοτερο χρονο με μια φορτιση. Ενα καλο εινα οτι στην βασικη του εκδοση το μηχανημα ειναι υπερπληρες για μετρηση ειδικης αντιστασης εδαφους και γειωσης Προσοχή με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στο Macrotest. Μερικές από αυτές έχουν στοιχειωδώς μεγαλύτερη διάμετρο από τις απλές και λόγω της διάταξης τους στο όργανο (6 στη σειρά) δεν κάνουν σωστή επαφή. Δεν κάθονται καλά επάνω στο πλαστικό. Έχω βάλει επαναφορτιζόμενες 2700 mAh και η αυτονομία είναι μια χαρά.
christakosxo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Καλησπερα ! Υπαρχει τροπος να συμπληρωσουμε τη νεα Υ.Δ.Ε με καποιο οργανο ή οργανα που οι τιμες τους να μην ξεπερνουν τα 500 ευρω ;
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Ναι... να βρεις 'συνέταιρο' για την αγορά τους!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα